به نام خدا
دانشگاهها، مراکز علمی-پژوهشی و موسسات آموزش عالی از جمله مهمترین ارکان جوامع انسانی برای تربیت نیروی انسانی متخصص و خردمند، تولید و اشاعه دانش، تفکر و خلاقیت، برای اکتشاف و نواوری و فناوری، برای پاسخگویی به مسئولیتهای اجتماعی و فرهنگی، و نهایتا برای کارآفرینی و تولید ثروت و ارزش آفرینی هستند. پیشینه تحولات و چالشهای جهانی نشان میدهد که نهادهای علمی و پژوهشی همواره به عنوان مراجع معتبر و منطبق بر معیارهای پذیرفته شده بین المللی، لنگرگاه امنیت، پیشرفت و آینده نگری جوامع بوده و لذا باید از هرگونه تعرض و تجاوزی مصون و ایمن باشند.
علیرغم این حقایق آشکار، دشمن صهیونی-آمریکایی بعد از تجاوز به میهن عزیزمان و ترور ناجوانمردانه رهبر شهید آیت الله العظمی خامنهای و سایر مقامات سیاسی و نظامی و حملات گسترده به مدارس، اماکن تجاری، ورزشی، صنعتی، درمانی و منازل مسکونی و غیر نظامی، در تازه ترین جنایات، تجاوز نظامی به حریم دانشگاه ها – از جمله دانشگاه صنعتی اصفهان- را در مقابل چشم جهانیان بی پروا به نمایش گذاشته است.
این در حالی است که دانشگاه صنعتی اصفهان به عنوان نهادی علمی بین المللی و مستقل با پیشینه ای درخشان و قدمتی حدود نیم قرن در متن شهر تاریخی-فرهنگی-هنری-صنعتی اصفهان، با تربیت انسان هایی توانمند و در بالاترین تراز جهانی همواره در همه عرصه های ملی پیشگام بوده است. همچنین با دارا بودن سرمایه های ارزشمند انسانی و وجود زیرساختهای مناسب علمی-پژوهشی در زمینه فعالیت های صلح آمیز علمی، توسعه فناوری های بومی، انجام پژوهش های کاربردی و رفع چالشهای محلی، ملی و بین المللی جزو تاثیرگذارترین دانشگاه های برتر کشور محسوب می شود.
متاسفانه دشمن متجاوز و جنایتکار در سکوت مجامع بین المللی، دو بار این دانشگاه را مورد تهاجم ظالمانه خود قرار داده و به برخی زیرساخت های آموزشی و پژوهشی آن آسیب رسانده است. این اقدام ناجوانمردانه بر اساس تمامی موازین بین المللی و کنوانسیون های حقوقی سازمان ملل متحد، بویژه کنوانسیون 1954 لاهه (در خصوص حفظ اموال فرهنگی در هنگام منازعات مسلحانه) از مصادیق بارز و غیر قابل انکار جنایت جنگی و نقض آشکار حقوق بین الملل تلقی می شود.
ما اعضای شورای دانشگاه صنعتی اصفهان، ضمن اعلام محکومیت شدید اقدامات ضد بشری، ضد علمی و ضد فرهنگی دشمن صهیونی-آمریکایی، به همه آزادگان و عدالت خواهان جهان اعلام می داریم که نور خرد و دانایی با موشک و بمب خاموش نخواهد شد. ما از همه نهادهای بین المللی، بویژه سازمان بین المللی یونسکو، انتظار داریم با محکومیت قاطع تجاوز به حریم اماکن علمی و پژو هشی، اقدامات عملی و بازدارنده ای اتخاذ نمایند تا جلوی تجاوز جنگ افروزان گرفته شده و ساحت علم و دانش و میراث مشترک انسانی بیش از این مورد دستبرد بدخواهان و بد اندیشان ظالم قرار نگیرد.
در پایان با اعلام مراتب حمایت خود از نیروهای مسلح قهرمان کشور و رهبر انقلاب آیت الله سید مجتبی خامنهای، پشتیبانی کامل خود را از انسجام شکلگرفته در میهن عزیز در مقابل این تجاوزات ناجوانمردانه و ضد بشری اعلام می داریم. ما دانشگاهیان همچنین برای ایفای نقش تاریخی خود در حفاظت از استقلال وطن و تحقق اهداف عالی کشور در مسیر پیشرفت و تعالی علم و اندیشه در جامعه همچنین آرامش و سربلندی مردم شریف ایران، تمامی عزم، اراده و تلاش خود را با عنایات پروردگار بکار خواهیم بست.
شورای دانشگاه صنعتی اصفهان



