کدخبر:1154/20240220

1 اسفند 1402

برگزاری مسابقه دانشجویی "ایده شو" دانشکده مهندسی مواد
هشت ایده برتر دانشجویی دانشکده‌های مهندسی مکانیک، مهندسی مواد و فیزیک با امتیاز داوران صنعتی و دانشگاه و رأی دانشجویان مورد ارزیابی قرار گرفت.

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، دکتر مسعود عطاپور رئیس دانشکده مهندسی مواد با بیان اینکه این رویداد نقطه طلایی جهت سوق‌دادن دانشجویان به سمت صنعت است، اظهار داشت: نیروی انسانی دانشکده مواد جز بهترین‌ها و توانمندترین‌ها بین دانشگاه‌های کشور است و ارتباط بین صنعت و دانشگاه منجر به راهیابی به صنعت و گسترش توانمندی‌ها و خلاقیت دانشجویان در حل مسائل شهر و کشور شده است.

دکتر مصطفی میلانی، سرپرست دبیری ستاد توسعه فناوری‌های مواد و ساخت پیشرفته نیز در ارتباط مجازی با رویداد ایده شو مطرح کرد: از ایده‌های دانشجویان جهت راه‌اندازی کسب‌وکار متناسب با اولویت‌های معاونت علمی و فناوری و اقتصاددانش بنیان ریاست‌جمهوری در حوزه‌های فرایند فروش مواد خام معدنی و صنعتی، سرامیک، اپتیک و استفاده بهینه از پسماندهای صنعتی حمایت خواهیم کرد.
دکتر مریم کرباسی، عضو هیئت‌علمی و سرپرست دانشجویی فرهنگی دانشکده مواد صنعتی اصفهان با بیان اینکه در رویداد ایده شو چهار موضوع مبتنی بر مشکلات و مسائل صنعت توسط دانشجویان ارائه شده است گفت: هدف این رویداد واقعی‌سازی ایده و رفع مشکلات صنعت است که هشت ایده از سه دانشکده مهندسی مکانیک، مهندسی مواد و فیزیک به دبیرخانه ایده شو ارسال شده است.

در پایان این مراسم ایده فاطمه دهقان دانشجو دکتری مهندسی مواد - فیزیک با موضوع ساخت نقاط کوانتومی با استفاده از پرینتر سه‌بعدی LED با دریافت جایزه نقدی چهار میلیون تومان در جایگاه اول، محمدمهدی تقوایی و محمدامین مختاری دانشجو کارشناسی‌ارشد مهندسی مواد با موضوع شکل‌دهی کاربید تنگستن با دریافت جایزه نقدی دو میلیون و پانصد هزار تومن در جایگاه دوم و داریوش عبداللهی دانشجو دکتری مهندسی مکانیک با موضوع ساخت بستر آینه‌های سبک‌وزن با روش چاپ سه‌بعدی SIC و ساختمان المان اپتیکی با روش چاپ سه‌بعدی مستقیم با دریافت جایزه نقدی یک میلیون و پانصد هزار تومان در جایگاه سوم قرار گرفت.

همچنین از ایده نرگس زرگران، دانشجو کارشناسی‌ارشد مهندسی مواد با موضوع شکل‌دهی سرامیک کاربید تنگستن، غزل ملک دانشجو کارشناسی‌ارشد مهندسی مواد با موضوع شکل‌دهی سرامیک کاربید تنگستن و مشخصه‌یابی تنش لایه‌های نازک شفاف و محمد زینلی دانشجو کارشناسی مهندسی مکانیک تقدیر شد.

گفتنی است؛ تمامی ایده‌های ارسالی به دبیرخانه با حمایت ستاد توسعه فناوری و ساخت مواد پیشرفته معاونت علمی و فناوری و اقتصاددانش بنیان ریاست‌جمهوری و با همکاری صاایران (صنعت اپتیک ایران) مورد ارزیابی داوران صنعتی و دانشگاه و دانشجویان قرار گرفت.

گزارش تصویری

گزارش ویدیویی

Plain text

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • آدرس های وب و ایمیل به صورت اتوماتیک به لینک تبدیل می شوند.
  • خطوط و پاراگرافها به صورت اتوماتیک جدا سازی می شود.
CAPTCHA
برای اطمینان از اینکه شما یک فرد حقیقی هستید و از ورود اسپمرهای خودکار جلوگیری شود.
جای خالی را پر کنید.