در این مراسم که همزمان با هفتمین کنفرانس بینالمللی نانوساختار در دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد، در بخش مؤسسات پژوهشی برتر، دانشگاه صنعتی اصفهان پس از دانشگاه های تهران، تربیت مدرس و صنعتی امیرکبیر در جایگاه چهارم قرارگرفت و دانشگاه صنعتی شریف نیز رتبه پنجم برترین مؤسسات پژوهشی نانو فناوری کشور را به خود اختصاص داد.
انتشار 338 مقاله ISI ، انجام 88 پایان نامه فناوری نانو، کسب 258 امتیاز از فروش محصولات شرکت های دانش بنیان، انجام دو پایان نامه مبتنی بر نیاز صنعت، انتشار 2 کتاب فارسی و ثبت یک اختراع داخلی و در مجموع کسب 3211 امتیاز، از جمله مؤلفه های انتخاب دانشگاه صنعتی اصفهان بعنوان چهارمین مؤسسه پژوهشی برتر نانوفناوری کشور بود.
در این مراسم بجز 5 مؤسسه پژوهشی و دانشگاههای برتر، ۱۰ محقق برتر، ۱ محقق جوان برتر، ۲ طرح نوآورانه برگزیده و ۳ مجله برتر حوزه فناوری نانو مورد تقدیر قرار گرفتند.
براساس اعلام دبیرخانه این جشنواره ملی، دانشگاه ها و مؤسسات پژوهشی برتر نانوفناوری کشور با بررسی های انجام شده و از میان ۲۰۰ مرکز تحقیقاتی کشور انتخاب شده است.
گفتنی است: ستاد ویژه توسعه فناوری نانو سالانه افراد و نهادهای مؤثر در توسعه علم و فناوری نانو را در راستای چشمانداز، اهداف و برنامههای سند راهبرد آینده فناوری نانو ارزیابی و رتبهبندی میکند.