معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان در این مراسم، ایجاد بستر مناسب برای ارتقای سلامت جسمانی و بهداشت روانی را از جمله مهمترین وظایف دانشگاهها عنوان کرد و گفت: برای رسیدن به این اهدف راه حلهای گوناگونی وجود دارد که ارتقای خدمات و تجهیزات، کارگاههای مرکز مشاوره و ارتقای تعاملات فرهنگی میان دانشگاهیان از جمله آن ها است.
دکتر کلانتری، ورزش را عاملی تعیینکننده برای رسیدن به اهداف مهمی همچون ارتقاء سلامت جسمانی و بهداشت روانی دانشجویان دانست و با قدردانی از تمامی کسانی که در فعالیتهای ورزشی همگانی، قهرمانی و تفریحی دانشگاه صنعتی اصفهان مشارکت دارند، تأکید کرد: اگر دانشجویان، به دانشگاه خود احساس تعلق داشته باشند مطمئناً در اجرای برنامهها موفق تر خواهیم بود.
مدیر مرکز تربیت بدنی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در این مراسم، تعهد و انگیزه بالای دانشجویان ورزشکار را دو عامل اساسی موفقیت آن ها در میادین مختلف ورزشی عنوان کرد و گفت: در سال تحصیلی گذشته، حدود یک هزار دانشجو در مسابقات ورزشی بین دانشکدهای، در رشتههایی همچون فوتبال، فوتسال، والیبال، شنا، تنیس روی میز و غیره شرکت کردند.
خانم منشوری، با ارائه گزارش عملکرد مرکز تربیت بدنی دانشگاه صنعتی اصفهان، فعالیتهای آموزشی و فوق برنامه را دو محور اصلی اقدامات این مرکز عنوان کرد و افزود: مسابقات همگانی، جشنوارههای ورزشی، کلاسهای آموزشی، اعزام به مسابقات ورزشی استانی و کشوری، فعالیتهای فوق برنامه و میزبانی از مسابقات ورزشی منطقهای از جمله فعالیتهای این مرکز به شمار می رود.
وی اضافه کرد: دانشجویان ورزشکار دانشگاه صنعتی اصفهان با شرکت در مسابقات گوناگون ورزشی منطقهای، موفق به کسب 53 سهمیه در المپیاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور شدهاند.
گفتنی است: در پایان این مراسم، از 335 دانشجوی ورزشکار دانشگاه صنعتی اصفهان که در مسابقات گوناگون بین دانشکده ای، منطقه ای و کشوری در رشته های تنیس روی میز، تکواندو، بدمینتون، بسکتبال، دو و میدانی، کشتی، شنا، فوتسال، بسکتبال و والیبال، موفق به کسب مدال شده بودند با اهدای لوح و کارت هدیه نقدی، تقدیر به عمل آمد.