به مناسبت هفته سلامت:
نمایشگاه غذای سالم در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد
نمایشگاه غذای سالم به همت شورای صنفی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان در سالن شهید آوینی برگزار شد.
دبیر این نمایشگاه اصلاح سبک زندگی را مهمترین هدف برگزاری نمایشگاه غذای سالم عنوان کرد وگفت: تغذیه، روان، ورزش و دخانیات از جمله موضوع های مطرح شده در 10 غرفه دانشجویی برای دانشگاهیان دانشگاه صنعتی اصفهان بود.
ارائه مشاوره های تغذیه، اجتماعی و طب ورزشی به دانشجویان و همچنین ارایه میوه های ارگانیک و غذاهای سالم از دیگر برنامه های این نمایشگاه بود که مورد استقبال شرکت کنندگان قرار گرفت.
همچنین مسابقه بزرگ آشپزی دانشجویی با شرکت 24 تیم از دیگر برنامه های این نمایشگاه بود که در پایان از سه تیم برتر با اهدای جوایز نقدی و لوح یادبود تقدیر به عمل آمد.
گفتنی است: نمایشگاه غذای سالم دانشگاه صنعتی اصفهان از 13 اردیبهشت ماه به مدت سه روز و به همت کمیته سلامت شورای صنفی دانشجویان این دانشگاه برگزار شد.