در این نشست صمیمانه که 50 عضو هیأت علمی استخدامی در سال های 91 تا 93 دانشگاه صنعتی اصفهان حضور داشتند، شرکت کنندگان به تبادل نظر پیرامون مسائل مختلف آموزشی، پژوهشی و فرهنگی و اجتماعی پرداختند.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان این که نیروی انسانی مهمترین سرمایه دانشگاه محسوب می شود گفت: اعضای هیأت علمی جوان دانشگاه نسلی پرانرژی و دارای دانشی به روز است که عصاره علم و فرهنگ جامعه در آن ها متبلور شده است.
دکتر سید محمود مدرس هاشمی با تأکید بر لزوم تقویت فرهنگ گفتگو در مجامع فرهیخته علمی، فرهنگی و سیاسی، دانشگاه ها را منشأ اصلی گسترش این فرهنگ دانست و افزود: هدف از برگزاری این نشست فراهم نمودن شرایطی مناسب برای گفتگوی دوطرفه اعضای هیأت علمی جوان و مسئولین دانشگاه است تا مسائل، ایده ها و پیشنهادات جدید برای ارتقاء در زمینه های مختلف طرح و مورد بررسی قرار گیرد.
وی با اشاره به اهمیت دانشگاه ها درتولید علم و رفع مشکلات جامعه، تغییر نگرش آموزش عالی کشور در دهه اخیر از آموزش محوری به ورود در حوزه فناوری و تولید محصولات با فناوری بالا و نیز ارتباط با صنعت و تأسیس شرکت های دانش بنیان را موجب سنگین تر شدن مسئولیت اعضای هیأت علمی دانشگاه ها دانست.
مدرس هاشمی با تأکید بر نقش سازنده فرهنگی و اجتماعی اعضای هیأت علمی در ارتباط با دانشجویان، توانایی و همت ایشان را دو عامل مهم برای ارتقای دانشگاه صنعتی اصفهان در زمینه های گوناگون علمی، پژوهشی و فرهنگی و دستیابی به اهداف مشخص شده بیان کرد.
در ادامه اعضای هیأت علمی حاضر در این نشست به بیان نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود درباره مسایل مختلف آموزشی، پژوهشی، فرهنگی و اجتماعی دانشگاه صنعتی اصفهان پرداختند.
بازنگری در برخی آیین نامه های آموزشی و پژوهشی، بروز رسانی و بازنگری در برخی سرفصل های درسی، اختصاص فضای پژوهشی مناسب برای اعضای هیأت علمی جوان، پویا کردن سیستم جذب دانشجویان و استعدادیابی دانشجویان در زمینه های مختلف علمی و فرهنگی، انعطاف پذیری بیش از پیش در برخی قوانین آموزشی و پژوهشی از جمله پیشنهادات و درخواست های مطرح شده در این نشست بود.