در این مراسم معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان این که دوره کارشناسی شاکله علمی دانشجویان را تشکیل میدهد، این دوره را در زندگی علمی و حرفهای افراد بسیار پراهمیت دانست.
دکتر سید مهدی ابطحی افزود: دانشگاه صنعتی اصفهان دو دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، نه دانشکده مهندسی و سه دانشکده علوم پایه دارد که دانشکده های علوم پایه علاوه بر مطالعه و پژوهش در این علوم، فعالیتهایی نیز در علوم کاربردی دارند.
وی رسالت دانشآموخته دوره کارشناسی دانشکدههای کشاورزی، منابع طبیعی و مهندسی را پاسخگویی به نیازهای جامعه و صنعت دانست و تصریح کرد: وظیفه اصلی دانشکدههای علوم پایه، ریاضی، فیزیک و شیمی، پژوهش در مسائل علوم پایه، آموختن، آموزش دادن و توسعه این علوم محسوب میشود.
عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به وسعت اثربخشی دامنه علوم مهندسی در مقایسه با پزشکی در جامعه، پاسخگویی به مشکلات مهم امروز همچون آلودگی هوا، خشکسالی و ... را رسالت این علوم عنوان کرد.
ابطحی به سخنی از رهبر معظم انقلاب در این باره که توجه به علوم پایه، توجه به ذخیره علمی کشور است اشاره کرد و افزود: هیچ کشور پیشرفتهای نیست که شاخه علوم پایه آن قوی نباشد و هیچ تحقیق برجستهای در دانشکدههای علوم کاربردی رخ نمیدهد، مگر اینکه مبتنی بر اطلاعات و علوم پایه باشد و آنچه که در علوم کاربردی رخ میدهد امور جاری کشور است و علوم پایه بنیان کشور را میسازد.
وی با تأکید بر لزوم تعامل دانشجویان با دانشگاه در دوران تحصیل گفت: همکاری دانشگاه و دانشجو است که دانشآموخته ارزشمندی را به جامعه تحویل میدهد.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به نظم، قانون گرایی، بهره گیری از اساتید برجسته و نخبه کشور، امکانات وسیع و منحصربفرد آموزشی و پژوهشی و نیز افتخارات برجسته این دانشگاه ادامه داد: ما در این دانشگاه متعهد به ایجاد ساختار مناسب در آموزش، فضای فرهنگی دانشجویی، پژوهش و فناوری و البته در ساختار اداری برای دانشجویان هستیم و این از گذشته نیز وجود داشته است.
وی در پایان ابراز امیدواری کرد: دوران دانشجویی دانشجویان جدید دانشگاه صنعتی اصفهان بر افتخارات آموزشی، پژوهشی و فرهنگی این دانشگاه اضافه نماید.
مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در سخنانی دانشگاه را به معنای پیشگامی در همه ارزش ها و فضیلت ها دانست و گفت: علم زدایی و دین زدایی دو هدف عمده ای است که بدخواهان ما در دانشگاه ها دنبال می نمایند.
حجت الاسلام و المسلمین حیدری با نقل عبارتی از شهید بهشتی (ره) که دانشجو مؤذن جامعه است و اگر خواب بماند نماز امت قضاء می شود گفت: اگر در دانشگاه منفعل باشیم مطمئناً عقب مانده ایم.
وی با اشاره به لزوم پیمان بستن برای ترویج علم و دانش و نیز ترویج دین، بر تقویت جهت فکری، فرهنگی و سیاسی در کنار سازندگی علمی و اخلاقی در دانشگاه تأکید کرد.
پخش ویدئوکلیپ هایی از فضای دانشجویی، افتخارات دانشگاه و... و اجرای گروه موسیقی از دیگر برنامه های جشن استقبال از دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی دانشگاه صنعتی اصفهان بود.
گفتنی است: این آئین که به همت معاونت فرهنگی دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، با برگزاری ویژه برنامه های فرهنگی، تفریحی و آموزشی در اردوگاه شهید بهشتی اصفهان خاتمه می یابد.
دیدگاه شما
لطفا در صورت امکان فایل
لطفا در صورت امکان فایل ویدیویی کامل جشن را جهت دوستانی که نتوانستند حضور داشته باشند روی سایت قرار دهید.متشکرم
لطفأ گزارش ویدئویی از این جشن بزارید.