به گزارش اداره کل روابط عمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، این نشست به میزبانی دانشگاه صنعتی اصفهان روز 29 تیرماه از ساعت 19:30 به صورت برخط برگزار میشود.
بررسی فعالیت سلولهای عصبی (نورونها) که بخشی از مغز محسوب میشوند منجر به کشف دستاوردهای ارزشمندی در زمینه فرآیندهای شناختی و بیماریهای مخرب مغز، شده است.در این سخنرانی با شیوههای جدید و پیشرفته، از منظر محاسباتی و نظری، به مسئله یادگیری شبکههای سریهای زمانی با ابعاد بالا پرداخته خواهد شد.
گفتنی است، تصویر برداری دادهها به شیوه کلسیوم فلورسنت، فعالیتهای عصبی را ثبت میکند، در این سخنرانی دکتر شجاعی، به ارایه آخرین یافتههای خود در حوزه شناخت شبکههای عصبی اسپایکی با ابعاد بالا برای دانشجویان و اساتید ایرانی میپردازد.
همچنین دکتر شجاعی به دو مسئلهی دادههایی که از چند آزمایش حاصل میشوند و استنتاج روابط علّی حاصل از متغیرهای مشاهده نشده نیز پاسخ میدهد.
شایان ذکر است دکتر علی شجاعی استاد دانشگاه و دانشیار کرسی آمار زیستی، استاد ھمکار آمار و مدیر مؤسسه تابستانی آمار در رشته کلان داده (Summer Institute for Statistics in Big Data: SISBID) در دانشگاه واشنگتن است.
وی در سال ۲۰۲۲ موفق به دریافت جایزه لئو برایمن در بخش یادگیری آماری و علم داده شده و جوایز متعددی در پروژههای تحقیقاتی آماری کسب کرده است.
این محقق ایرانی، دانش آموخته رشته مهندسی صنایع و سیستمها در مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد به ترتیب از دانشگاهھای علم و صنعت و دانشگاه صنعتی امیرکبیر است.
وی دکترای خود را در رشته آمار از دانشگاه میشیگان دریافت کرد و ھمزمان با تحصیل در مقطع دکتری آمار، مدرک کارشناسی ارشد خود را در ریاضیات کاربردی و ژنتیک انسانی دریافت کرد.
دکتر شجاعی در زمینههای تحقیقاتی فعالیت کرده است که فصل مشترک گرایشھایی ھمچون یادگیری ماشین آماری، تحلیل آماری شبکه و کاربردهای آنها در زیستشناسی و علوم اجتماعی است
گفتنی است این سخنرانی مناسب اساتید و دانشجویان علوم پزشکی و زیست شناسی نیز میباشد که میتوانند از طریق صفحه زیر به طور رایگان از این سخنرانی علمی بهرهمند شوند .
https://meet.iut.ac.ir/b/wyk-tey-qon-nvk