به گزارش روابطعمومی دانشگاه صنعتی اصفهان، دکتر علی لقمانی، سرپرست آزمایشگاه آکوستیک و ارتعاشات (آوالب) با بیان اینکه فراخوان ثبتنام و تیمسازی برای مسابقه آوا چلنج از تابستان سال جاری انجام شده است گفت: کارگاههای آموزشی در راستای چالش طراحی فیدر و پردازش سیگنال برای آمادهسازی تیمهای شرکتکننده در تابستان برگزار شد.
وی افزود: شرکتکنندگان این چالش در دو محور ارتعاشات با انجام محاسبات، شبیهسازی و طراحی فیدر خطوط تولید و در محور دوربین آکوستیکی از طریق پردازش سیگنال به رقابت پرداختند.
سرپرست آزمایشگاه آکوستیک و ارتعاشات مطرح کرد: سه تیم از پنج تیم شرکتکننده در بخش ارتعاشات و سه تیم از شش تیم شرکتکننده در بخش آکوستیک از دانشکدههای مهندسی مکانیک و مهندسی برق و کامپیوتر مسابقه دادند.
احسان توکلی، عضو پژوهشکده اپتیک صاایران و داور مسابقه آوا چلنج در بخش ارتعاشات با اظهار به اینکه دانشجویان بهخوبی توانستند با اجرا و ارائه طرح چالش پیشرو را حل کنند بیان داشت: تیم های دانشجویی با طراحی فیدر قطعات انبوه را در ظرف ریخته و سپس در یک سیکل ارتعاشی از طریق تبدیل حرکت عمودی با دورانی بهصورت منظم از دستگاه خارج میکنند.
داور مسابقه آوا چلنج در بخش ارتعاشات خاطرنشان کرد: به تیم های اول تا سوم که بیشترین تعداد پیچ را به خطوط تولید تغذیه میکنند جوایزی اهدا میشود.
دکتر احسان روحانی، عضو هیئتعلمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر و داور مسابقه آوا چلنج در بخش دوربین آکوستیکی درباره روند این مسابقه گفت: در این بخش از مسابقه از طریق آرایه میکروفونی صدای صوت ثبت شده و پس از پردازش، با فرمان بازوی ربات روی منبع صوت متوقف میشود.
وی ادامه داد: با ارزیابی دقت جهتیابی الگوریتمها توسط داوران، تیم هایی که کمترین خطا را در تخمین تشخیص منبع صوت و اختلاف زاویه را داشتند بهعنوان تیم های برتر معرفی شدند.
گفتنی است؛ برنده های این رقابت سه شنبه 29 آبان۱۴۰۳ در برنامه سه شنبه های آوایی دانشکده مکانیک معرفی می شوند.