کدخبر:1313/13990215

15 ارديبهشت 1399

نتایج برنامه حمایتی Bridging Grant 2020 جهت طرح‌های پژوهشی مشترک ایران و سوئیس اعلام شد
نتایج طرح‌های پژوهشی پذیرفته شده در چارچوب طرح حمایتی Bridging Grant برای پژوهش‌های مشترک میان دانشگاه‌های ایران و سوئیس برای سال ۲۰۲۰ اعلام شد.

ابزار حمایتی Bridging Grant پس از Mobility Grant و Seed Money Grant، سومین ابزار مشترک است که در نتیجه مذاکرات و همکاری‌های میز سوئیس دانشگاه صنعتی اصفهان و Leading House جنوب آسیا و ایران دانشگاه  ZHAW سوئیس برای حمایت از فعالیت‌های پژوهشی مشترک میان دانشگاه‌های دو کشور تعریف شده است.

اولین دور فراخوان این ابزار حمایتی که هدف از آن حفظ و گسترش همکاری‌های پژوهشی میان محققان دو کشور و آماده‌سازی آن ها برای اجرای طرح های بزرگتر با جلب نظر نهادهای حمایتی بزرگ مانند SNSF و اتحادیه اروپا است، پاییز ۱۳۹۸ توسط میز سوئیس دانشگاه صنعتی اصفهان برای دانشگاه‌های ایرانی ارسال گردید.

مطابق گزارش Leading House دانشگاه ZHAWسوئیس، از مجموع ۱۴ طرح پژوهشی که از منطقه‌ی جنوب آسیا و ایران برای حمایت در قالب Bridging Grant انتخاب شده‌اند، ۵ طرح به صورت مشترک و با تخصیص بودجه‌ی حمایتی توسط دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ایران و ۵ طرح با حمایت مالی مشترک دانشگاه‌های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ایران اجرا خواهد شد.

پنج طرح پژوهشی دانشگاه‌های وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه‌های تربیت مدرس، صنعتی اصفهان، صنعتی شریف (دو پروژه) و اصفهان برای بهره‌مندی از این گرنت انتخاب شده‌اند.

Swiss institute

Iranian institute

Research project title

HES-SO

Tarbiat Modares University

Metagenomics analysis of microbial phenol removal from wastewater

EPFL

Isfahan University of Technology

Multifunctional magnetoelectric materials: The case of K-olivine-structured orthophosphate, K1-xLixNiPO4

EPFL

Sharif University of Technology

Novel method to fabricate single solid-state nanopores for protein manipulation

EPFL

Sharif University of Technology

Experiment Design for Causal Structural Learning

University of Zurich

University of Isfahan

Voice Identity in Persian

 

 

میز سوئیس دانشگاه صنعتی اصفهان این موفقیت را به پژوهشگرانی که موفق به بهره‌مندی از این گرنت شده‌اند تبریک گفته و امیدوار است این همکاری منتج به موفقیت‌های بیشتر و توسعه‌ی همکاری‌های علمی و پژوهشی میان دو کشور و زمینه‌ساز همکاری‌های آتی در قالب طرح‌های پژوهشی بزرگتر و با حمایت بنیادهای علمی دو کشور گردد.

 

 

Plain text

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • آدرس های وب و ایمیل به صورت اتوماتیک به لینک تبدیل می شوند.
  • خطوط و پاراگرافها به صورت اتوماتیک جدا سازی می شود.
CAPTCHA
برای اطمینان از اینکه شما یک فرد حقیقی هستید و از ورود اسپمرهای خودکار جلوگیری شود.
جای خالی را پر کنید.