مدير روابط بين الملل دانشگاه صنعتی اصفهان با اعلام خبر فوق گفت: این کنسرسیوم به پيشنهاد دانشگاه صنعتي اصفهان ودر راستاي همسو نمودن فعاليت هاي علمي بينالمللي مشترك ميان مراکز علمی و فناوری پيشرو اصفهان به منظور استفاده بهينه از توانمندی های علمي پژوهشي و اجرائي و بهرهمندی از تجربیات طرفین ایجاد می گردد.
دکتر سیما فاخران افزود: موضوع اين كنسرسيوم همافزایی ظرفيت هاو مزیتهاي دانشگاه ها و مراكز علمي و فناوری برتر اصفهان در جهت ارتقاي همكاري علمي و بينالمللي و هدايت دانشگاهها به سطوح بينالمللي با انجام فعاليت ها و پروژه های مشترك مي باشد.
وی با اشاره به اهداف پیش بینی شده در راستای تشکیل این مجموعه، تصریح کرد: بهره مندی دانشگاه ها و مراکز فناوری عضو از مزیت های مختلف یکدیگر از قبیل توانمنديهاي تجربي، پژوهشي، ارتباطات بينالمللي، فضای فیزیکی به منظور تشکیل کلاسها و هدایت پایاننامهها و رسالههای دکتری و امكان بازديد از آزمايشگاهها و واحدهاي علمي پژوهشي طرفین برای ایجاد زمینههای همکاری مشترک بينالمللي از جمله این اهداف می باشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان ارتقاء سطح دانشگاههای عضو به رتبه های بینالمللی به صورت پایدار، مبادلات آموزشی وجذب دانشجویان خارجی را از دیگر اهداف تشکیل این کنسرسیوم توصیف کرد و ادامه داد: تبادل اطلاعات و همکاری در زمینه برندسازي و بازاريابي بينالمللي و تبادل نظر پیرامون اولویتهای تحقیقاتی دانشگاه هاي عضوجهت هدایت و تبیین طرحهای تحقیقاتی مشترک بينالمللي از دیگر اهداف ایجاد این مجموعه است.
فاخران بیان كرد: برگزاری همایشها وکارگاههای علمی بینالمللی وتشکیل انجمنهای علمی مشترك، تعریف رشته های بین رشتهای و همكاري درخصوص تاليف و انتشاركتاب ها و نشريات علمي پژوهشي بينالمللي، برگزاري غرفه هاي مشترك در نمايشگاههاي بينالمللي و برگزاری مسابقات علمی فرهنگی واردوهای دانشجویی با کشورهای مورد معاهده با جمهوری اسلامی ایران از اهداف دیگر ایجاد کنسرسیوم فعاليت هاي بین المللی مراكز علمي و فناوري پیشرو استان اصفهان است.
مدير روابط بين الملل دانشگاه صنعتی اصفهان اضافه کرد: آئین امضاء اين تفاهم نامه با حضور رؤسای دانشگاه های صنعتي اصفهان، اصفهان، علوم پزشکي، هنر و شهرك علمي و تحقيقاتي اصفهان، برخی مقامات شهر و استان اصفهان و نیز اعضای هیئت علمی فعال در عرصه بین الملل چهارشنبه 15 اسفندماه در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار خواهد شد.
وی درپایان ابراز امیدواری کرد که در سایه این ائتلاف مشترک و با هم افزايي توانمندي هاي موجود در مؤسسات عضو این مجموعه، و با توجه به چالش ها و مشكلاتي كه مراكز علمي و فناوري در شرايط كنوني در عرصه بين الملل با آن مواجه مي باشند، اين كنسرسيوم به عنوان قطب علمي اصفهان بتواند به پيشرفت هاي چشمگيري در زمينه فعاليت هاي علمي بين المللي دست يابد.
گفتنی است: علاوه بر مراودات گسترده علمی بین المللی اعضای این کنسرسیوم، پيش از اين از سوي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري، دانشگاه صنعتي اصفهان به عنوان نهاد ملي هماهنگ كننده ارتباطات علمي ایران با کشور سوئيس، دانشگاه اصفهان با كره جنوبي و دانشگاه علوم پزشكي با کشور آلمان معرفی شده است. همچنين دانشگاه هنر اصفهان به عنوان دانشگاه هنر پيشرو در ايران و شهرك علمي تحقيقاتي اصفهان به عنوان پارك فناوري پيشتاز در ايران اعلام شده است.