این سفر با هدف گسترش و تعمیق ارتباطات علمی دوجانبه و با حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل و رؤسای 8 دانشگاه از وزارت علوم، 6 دانشگاه از وزارت بهداشت و 5 پژوهشگاه کشور، طی روزهای 28 الی 31 خردادماه انجام گرفت.
سخنرانی دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، سخنرانی قائم مقام وزیر علوم - معاون وزیر علوم فرانسه، سخنرانی هفت رئیس دانشگاه از ایران و فرانسه و برگزاری چهار میزگرد با موضوعات تخصصی، از جمله بخش های این دیدار بود.
در بخشی از این دیدار علمی دانشگاهی، میزگردی با عنوان Cooperation Mechanisms: mobility and research funding به رياست دکتر سید محمود مدرس هاشمی رئيس دانشگاه صنعتي اصفهان وآقاي prof.commy از فرانسه برگزار شد.
بازديد از سينكروترون SOLEIL در منطقه saclay پاریس، بازديد از دانشگاه Inalco وابسته به دانشگاه سوربن، بازديد از مرکز تحقیقات CNRS به عنوان بزرگترین مرکز تحقیقات فرانسه، بازدید از AUF (اتحادیه دانشگاههاي دارای رشته زبان فرانسوی)، بازديد از موزه علم و فناوری فرانسه و شرکت در شام رسمی دفتر ايران در یونسکو، از دیگر بخش های سفر هیأت بلندپایه علمی، دانشگاهی جمهوری اسلامی ایران بود.
در آئین پایانی این سفر که با سخنرانی دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و خانم فردریک ویدال وزیر آموزش عالی فرانسه در محل وزارت امور خارجه فرانسه برگزار شد، طرفین ضمن تأکید بر گسترش همکاری های علمی دوجانبه، به رغم مسائل و مشکلات سیاسی موجود، به ارائه گزارشی از دستاوردهای ارزشمند این سفر پرداختند.
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در این دیدار تأکید کرد: کشور فرانسه جزءکشورهای هدف همکاری علمی ایران می باشد و حضور ۱۴ رییس دانشگاه و ۵ رییس پژوهشگاه در این سفر نشان از اهمیت کشور فرانسه در نقشه توسعه همکاری های ایران دارد.
دکتر منصور غلامی با اشاره به پیشرفت های علمی ایران درکسب رتبه نخست منطقه، بیان کرد: توسعه علمی خواست مسؤلان و مردم کشور ما می باشد.
خانم فردریک ویدال نیز در این آئین با بیان این که پیش از این فعالیت علمی با دانشجویان ایرانی داشته است، افزود: پیشرفت های علمی ایران چشمگیر و دانشجویان شما از جمله بهترین ها هستند.