دبیر این کنفرانس با اعلام خبر فوق افزود: در سالهای اخیر مخابرات بیسیم به واسطه فناوریهای پیشرفته گوشیهای هوشمند، اینترنت اشیاء، تجارت الکترونیک، سیستمهای حمل و نقل هوشمند و شبکههای اجتماعی بطور قابل توجهی تکامل یافته است.
دکتراصغر غلامی با بیان این که گسترش استفاده از این فناوریهای مستلزم افزایش پهنای باند مخابراتی زیرساختها است،تصریح کرد: اخیراً شاهد تحقیق و توسعه در رابطه با مخابرات نوری بیسیم در برخی از برنامههای کاربردی به عنوان فناوری تکمیلی برای سیستمهای تلفن همراه، Wi-Fi و بلوتوث برای حل بحران پهنای باند و ارائه ارتباطات داده با سرعت بالا در محیطهای شهری بودهایم.
وی ویژگی های ممتاز همچون پهنای باند وسیع، امنیت بالا و عدم تاثیرگذاری تداخلات رادیویی این فناوری را ازجمله دلایل توجه محققان به این فناوری عنوان کرد و ادامه داد: نخستین همایش مخابرات نوری بیسیم با هدف گردآوری محققان و توسعهدهندگان نرمافزار و سختافزار از دانشگاهها و صنایع مختلف به منظور به اشتراکگذاری، بحث و تبادل نظر در رابطه با آخرین یافتههای علمی این حوزه برگزار می گردد.
دبیر نخستین کنفرانس منطقهای مخابرات نوری بیسیم، شبکههای مخابرات نوری بیسیم، طراحی و بهینهسازی فرستنده گیرندههای مخابرات نوری بیسیم، شبکههای بیسیم نسل آینده، مخابرات نور مرئی ارگانیک، انتقال اطلاعات و مکانیابی در مخابرات نور مرئی، مدلسازی و توصیف کانال و تحلیل ظرفیت کانال از جمله محورهای این کنفرانس عنوان کرد.
وی ادامه داد: مخابرات نوری فضای آزاد، تکنولوژی ترکیبی مخابرات نوری بیسیم و مخابرات رادیویی، سیستمهای چند ورودی-چند خروجی در مخابرات نوری بیسیم، طرح های مدولاسیون، کدینگ و آشکارسازی و کاربردهای مخابرات نوری بیسیم، دیگر محورهای نخستین کنفرانس منطقهای مخابرات نوری بیسیم خواهد بود.
وی اضافه کرد: در این رویداد علمی بینالمللی که با حضور سخنرانانی از کشورهای پرتغال و جمهوری چک برگزار می شود، بیش از 30 مقاله از 14 کشور دنیا ارائه خواهد شد.
وی در پایان افزود: نخستین کنفرانس منطقهای مخابرات نوری بیسیم در سطح غرب آسیا، پنجم اردیبهشت ماه جاری به میزبانی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار میگردد.
گفتنی است: علاقه مندان به منظور کسب اطلاعات بیشتر میتوانند به آدرس wacowc2018.iut.ac.ir مراجعه نمایند.