دبیر اجرایی این رویداد علمی، هدف اصلی از برگزاری این کارگاه را تبادل تازه ترین اطلاعات در زمینه فرآیندهای تصادفی کاربردی عنوان کرد و گفت: اساتید و محققانی که تحقیقات آن ها مرتبط با رشتههای وابسته به این زمینه علمی است، اطلاعات خود را در این کارگاه به اشتراک گذاشته و موجب افزایش انگیزه دانشجویان دکترا در رشتههایی همچون آمار، ریاضی کاربردی، برق و دیگر رشتههای مهندسی مرتبط با این موضوع میگردند.
دکتر صفیه محمودی، با اشاره به حضور 45 استاد و دانشجوی دکترا، افزود: 5 تن از اساتید ایرانی و 2 استاد از کشورهای امریکا و هند، در حال ارایه 20 جلسه آموزشی و پژوهشی در این کارگاه هستند و میزگرد تخصصی تحقیق در فرآیندهای تصادفی کاربردی نیز به منظور مطرح کردن مشکلات تحقیقاتی و بررسی دلایل افت انگیزه دانشجویان و محققان این رشته تشکیل خواهد شد.
عضو هیأت علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی اصفهان، ارایه سوالات باز و مطرح نمودن موضوعات تحقیقاتی مناسب به محققان جوان این رشته را از جمله خصوصیات هفدهمین کارگاه فرآیندهای تصادفی کاربردی بیان کرد و ادامه داد: این کارگاه فرصتی مناسب برای آشنایی دانشجویان تحصیلات تکمیلی با اساتید جدید ایجاد کرده است.
گفتنی است: هفدهمین کارگاه فرآیندهای تصادفی کاربردی، به همت دانشکده علوم ریاضی دانشگاه صنعتی اصفهان، از 11 تا 13 آبان ماه در این دانشگاه در حال برگزاری است.