رئیس انجمن سوخت هاي زيستي ايران در این آئین با ابراز خرسندی از همکاری با دانشگاه صنعتی اصفهان اظهار اميدواري كرد: قطب الکل و آزمایشگاه مرجع الكل برای استاندارد در دفتر مرکزی سوختهای زیستی ایران در اين دانشگاه شکل گیرد.
دكتر ميثم طباطبايي افزود: انجمن سوختهای زیستی که یک سازمان مردم نهاد تحت نظر وزارت علوم است، ارتباط خوبي با تولیدکنندگان اتانول که صنعت اتانول در كشور زیر نظر آنهاست برقرار مي كند و دانشگاه صنعتی اصفهان نيز به عنوان یکی از دانشگاههای پیشرو در مهندسی و سوختهای زیستی در اين زمينه نقش موثري ايفا خواهد نمود.
وی با بیان این که اتانول زيستي، متانول زیستی و بوتانول زیستی انواع الكل هاي زیستی هستند كه میتوانند جایگزین بنزین شوند، تصریح کرد: این الکل ها بر حسب درصدهاي مختلف با بنزین مخلوط و به عنوان سوختهای زیستی استفاده مي شوند که این امر تأثیر بسزائی در کاهش آلودگی هوا خواهد داشت.
رئیس کمیته سوختهای زیستی ستاد زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری با اشاره به حمایت این معاونت ازورود سوختهای زیستی به سبد مصرفی سوخت کشور، اضافه کرد: هر موتوري که بنزین، گازوئیل و گاز طبیعی مصرف میکند، میتوانند از انواع سوخت زیستی و يا سبز با درصدهای مختلف استفاده کند و به تدریج با افزايش این جایگزینی، استفاده از سوختهای فسیلی کاهش یابد.
وی در پایان بیان کرد: تشکیل کمیته سوختهای زیستی و ستاد زیست فناوری مستقر در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، تشکیل کمیته استاندارد سوختهای زیستی مايع در سازمان ملی استاندارد و همچنين تشکیل انجمن سوختهای زیستی ایران در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از جمله زیرساختهایی است که تاکنون در این زمینه ایجاد شده است.