کدخبر:1418/931115

15 بهمن 1393

نقش پررنگ و برجسته دانشگاه صنعتی اصفهان در پدیده های علمی سطح بالای کشور
مدیرعامل سازمان صنایع هوایی کشور عنوان کرد:
نقش پررنگ و برجسته دانشگاه صنعتی اصفهان در پدیده های علمی سطح بالای کشور
مدیرعامل سازمان صنایع هوایی کشور در مراسم افتتاحیه دومین کنفرانس ملی اویونیک در دانشگاه صنعتی اصفهان با ارایه راهکارهای توسعه صنعت اویونیک، نقش این دانشگاه در پدیده های علمی سطح بالای کشور را برجسته ارزیابی کرد.

دکتر منوچهر منطقی با گرامیداشت ایام پیروزی انقلاب اسلامی، به نقش متخصصان دانشگاه صنعتی اصفهان در پروژه های پرتاب ماهواره فجر و بالگرد مدرن 412 اشاره کرد و افزود: توانمندی های علمی بالا و سابقه ارزشمند این دانشگاه موجب شد تا بدون هیچ تردیدی مهندسی اویونیک پروژه ملی هواپیمای 150 نفره به پژوهشگران این دانشگاه واگذار شود.  

وی با تاکید بر این که بخش الکترونیک یکی از مهمترین حوزه ها در زمینه صنایع با فناوری پیشرفته محسوب می شود گفت: کشورهای در حال توسعه روی این حوزه توجه ویژه ای دارند و در یکی از حوزه های میکروالکترونیک، تجهیزات الکترونیکی، مخابرات و فناوری اطلاعات سرمایه گذاری زیادی می کنند.

وی سطح توانمندی علمی کشور در صنعت الکترونیک را بالا دانست و با اشاره به ادامه تحصیل بسیاری از نخبگان دانشگاهی در این رشته، به لزوم توجه و سرمایه گذاری بیش از پیش کشور در این حوزه تأکید کرد.

مدیرعامل سازمان صنایع هوایی کشور، حوزه اویونیک را یکی از مناسب ترین صنایع برای سرمایه گذاری بخش دولتی و خصوصی دانست که با توجه به وجود نیروی انسانی توانمند با پایه های علمی بسیار بالا، توانمندی های صنعتی خوب و همچنین نیاز نداشتن به ایجاد زیرساخت های وسیع، می تواند نقش قابل توجهی را در توسعه علمی و اقتصادی کشور ایفا کند.

وی طراحی و ساخت سیستم های هدایت و ناوبری پیشرفته، رادارهای جستجو، رادارهای کنترل آتش، سیستم های دید در شب، انواع سیستم های مخابراتی، طراحی و ساخت نمایشگرهای مدرن، شبیه سازها، کامپیوترهای پرواز و طراحی انواع نرم افزارهای یک پارچه ساز را بخشی از توانمندی های صنعتی بخش دولتی و خصوصی کشور در طراحی و ساخت اجزای اصلی اویونیک بیان کرد.

منطقی در ادامه توسعه "نهاد نوآوری بخشی" را نخستین گام در توسعه اویونیک عنوان کرد و گفت: در این نهاد، کلیه بازیگران باید به دنبال تحقق یک چشم انداز با بالاترین سطح کیفیت، کمترین هزینه، بالاترین اثربخشی و با درآمدهای قابل توجه در سطح ملی باشند.

وی با تأکید بر پشتیبانی ستاد توسعه هوایی و هوانوردی از شکل گیری این نهاد نوآوری با تعریف پروژه هایی در سطح کلان ملی، افزود: ایجاد اعتماد بین شرکت های خصوصی دانش بنیان، گسترش ارتباطات بازیگران اصلی این شبکه و ساماندهی در قالب یک برند تجاری، رمز موفقیت نهاد نوآوری اویونیک در سطح ملی خواهد بود.

وی، راهبری سند جامع علمی و فناوری هوافضای کشور در شورای عالی انقلاب فرهنگی، دانشگاه صنعتی اصفهان و دیگر دانشگاه ها، شرکت های دانش بنیان، صنایع یکپارچه ساز اویونیک، ستاد هوایی و هوانوردی معاونت علمی و فناوری، سازمان هواپیمایی کشوری، مشتریان، نیروها و خطوط هوایی را از جمله بازیگران "نهاد نوآوری بخش اویونیک" عنوان کرد و افزود: تعریف پروژه های علمی با دستاوردهای اقتصادی و ارتقای عملکرد ناوگان هوایی کشور در حوزه های تجاری و نظامی، باعث یکپارچه سازی این نهاد خواهد شد.

مدیرعامل سازمان صنایع هوایی کشور، به همکاری این سازمان با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در انجام پروژه های مختلف اشاره کرد و گفت: طراحی و ساخت اویونیک هواپیمای 150 نفره با راهبری دانشگاه صنعتی اصفهان، طراحی و ساخت اویونیک ژنریک، ایجاد مرکز آموزش خلبانی به کمک شبیه سازها، طراحی و ساخت یک مرکز آموزش خلبانی با همکاری یک منبع معتبر خارجی و با پشتیبانی دانشگاه صنعتی اصفهان و صنعت صا- هسا، طراحی و ساخت اویونیک هواپیماهای GA، صادرات زیرسامانه ها و اویونیک، و طراحی و ساخت تجهیزات ناوبری فرودگاهی، از جمله راهکارهای در دست اجرا جهت توسعه اویونیک در کشور می باشد.

گفتنی است: دومین کنفرانس ملی اویونیک از 14 بهمن به مدت دو روز، با حضور اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه های کشور، شرکت های زیرمجموعه صنایع هوایی و سازمان هواپیمایی، پژوهشگران، متخصصان، کارشناسان و علاقمندان این حوزه به همت پژوهشکده اویونیک دانشگاه صنعتی اصفهان در این دانشگاه آغاز و با برگزاری نشست های تخصصی و برپایی نمایشگاه دستاوردهای شرکت های صنعتی و دانش بنیان در حوزه اویونیک امروز به کار خود پایان خواهد داد.

 

Plain text

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • آدرس های وب و ایمیل به صورت اتوماتیک به لینک تبدیل می شوند.
  • خطوط و پاراگرافها به صورت اتوماتیک جدا سازی می شود.
CAPTCHA
برای اطمینان از اینکه شما یک فرد حقیقی هستید و از ورود اسپمرهای خودکار جلوگیری شود.
جای خالی را پر کنید.