عبارت"کن ست" از دو قسمت CAN به معنی قوطی(قوطی نوشابه) و SATکه مخفف Satellite و به معنی ماهواره است، تشکیل میشود و منظور از آن وسیلهای با کارکرد مشابه ماهواره در ابعاد قوطی نوشابه است.
این محصول، پروژه ای هوا فضایی و یکی از سادهترین سیستمهایی است که امکان طراحی و ساخت آن با هزینههای پایین در محیط دانشگاهی وجود دارد که میتواند بعنوان گام نخست جهت ورود دانشجویان به عرصه تحقیقات کاربردی و آکادمیک هوافضایی باشد.
"کنست"به وسیله بالن یا راکت از ارتفاع معین رهاسازی شده و به کمک بخش بازیابی خود به سمت زمین باز میگردد.
هم اینک چندین کشور پیشرو در عرصه هوافضا در جهان اقدام به برگزاری مسابقات کن ست میکنند که سومین دوره این مسابقات در ایران، در روزهای پایانی آبان ماه امسال در پژوهشگاه فضایی ایران برگزار شد.
در این دوره از مسابقات، در دسته کلاسیک و مأموریت تصویربرداری تیم دانشجویی "ژوبین 1" انجمن علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان پس از تیم آریان ۲ دانشگاه آزاد اسلامی واحد قزوین، عنوان دوم را به دست آورد.
در دستهی حرفهای و مأموریت بازگشت به محل معین این دوره از مسابقات نیز تیم دانشجویی "ژوبین 2" انجمن علمی دانشکده مهندسی مکانیک دانشگاه صنعتی اصفهان عنوان سوم این رشته را به خود اختصاص داد.
دراین دسته، تیم های سیمرغ ۳ از پژوهشکده سامانههای ماهواره و عقاب از دانشگاه پیامنور مشهد عنوان های اول و دوم را به خود اختصاص دادند.
برای تیم های دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان که در این دوره از مسابقات افتخار آفریدند، آقایان میثم توسلی، محمد کلباسی، مهدی برکتین، امیر حیدری، اسماعیل عسکری، الیاس مددیان و خانم الهام خانجانی در رشته مهندسی مکانیک مقطع کارشناسی، و آقایان مجتبی زارع و علیرضا نوروزی به ترتیب در رشته های مهندسی برق و مهندسی کامپیوتر مقطع کارشناسی و خانم بهاره منصوری در رشته مهندسی برق مقطع کارشناسی ارشد حضور داشتند.