این آئین با حضور دانشجویان غیر ایرانی بورسیه دانشگاه های صنعتی اصفهان، اصفهان، علوم پزشکی و هنر اصفهان در مجتمع آموزشی فرهنگی اردیبهشت دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
در ابتدای این مراسم معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به پیوندهای دیرین تاریخی و مذهبی میان مردم کشورهای منطقه، تحصیل و تبادل دانشجو بین این کشورها را موجب استحکام این پیوندها دانست و ابراز امیدواری کرد: این نوع تبادلات زمینه ساز افزایش شناخت ها و همکاری های مشترک گردد.
دکتر کلانتری مشکلات بوجود آمده در کشورهای منطقه را نوعی فرصت سوزی برای رشد وتوسعه این کشورها عنوان کرد و ادامه داد: در شرایط کنونی که جمهوری اسلامی به لحاظ علمی پیشرفت های مناسبی داشته است، رسالت خود می داند بخشی از این فرصت سوزی کشورهای همسایه و منطقه را جبران نماید.
وی کیفیت مناسب دانشگاه های ایرانی، نزدیکی جغرافیایی با کشورهای منطقه، روابط مناسب فرهنگی، سیاسی واقتصادی و قرابت دینی و مذهبی را زمینه ساز ارتقاء تبادلات تحصیلی و آموزشی میان این کشورها عنوان کرد.
معاون دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان درپایان با ارائه گزارشی از تاریخچه، پتانسیل ها و سوابق ارزشمند این دانشگاه، به خدمات قابل ارائه دانشگاه صنعتی اصفهان به دانشجویان غیرایرانی در قالب بورس و غیربورس اشاره کرد.
برپایی "سفره ملل" شامل غذاهای متنوع بومی از کشورهای اسلامی منطقه، مهم ترین آئین جنبی این مراسم بود که به همّت دانشجویان تبعه این کشورها تهیه و تدارک دیده شده بود و مورد استقبال مدعوین قرار گرفت.
این آئین که با ضیافت افطار همراه بود به همت دفتر دانشجویان غیر ایرانی معاونت دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان اصفهان برگزار شد.