دکتر علی اصغرانصافی در مراسم افتتاحیه بیستمین کنفرانس شیمی تجزیه ایران هدف از برگزاری این کنفرانس سالانه را ارایه جدیدترین تولیدات علمی متخصصان این رشته و نیز توسعه فناوری های مرتبط با این علم درکشور عنوان کرد وگفت: در این کنفرانس 970 مقاله در زمینه های مختلف شیمی تجزیه، محیط زیست و صنعت ارایه خواهد شد که از این تعداد، 900 مقاله به صورت پوستر و 70 مقاله نیز به صورت سخنرانی خواهند بود.
وی برگزاری 13کارگاه تخصصی، سخنرانی کلیدی وسخنرانی عمومی با موضوع محیط زیست، جداسازی ها، الکتروشیمی، طیف سنجی، پروسه های صنعتی و حسگرهای شیمیایی و فیزیک را از دیگر بخش های بیستمین کنفرانس شیمی تجزیه ایران عنوان کرد.
عضو هیأت علمی دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به حضور اعضای هیأت علمی، کارشناسان، دانش پژوهان، دانشجویان و متخصصین علم شیمی تجزیه از دانشگاه های سراسر کشور، مراکز پژوهشی و صنایع مختلف در این کنفرانس تصریح کرد: شاید بتوان گفت این اولین کنفرانسی است که صنایع بزرگ که در زمینه های تحقیقاتی مرتبط مشغول فعالیت هستند نیز در آن حضور دارند.
وی با اعلام این که جمهوری اسلامی ایران در علم شیمی تجزیه بالاتر از کشورهایی همچون دانمارک، بلژیک و هلند و در جایگاه سیزدهم جهان قرار دارد گفت: کشور ما در خاورمیانه نیز دارنده رتبه نخست این علم است.
دبیر بیستمین کنفرانس شیمی تجزیه ایران با اشاره به حضور 16 شرکت داخلی مرتبط با علم شیمی تجزیه در این کنفرانس اضافه کرد: این شرکت ها در مدت سه روز برگزاری کنفرانس آخرین دستاوردها و محصولاتشان را به متخصصین عرضه خواهند کرد.
در این مراسم رییس انجمن شیمی ایران نیز با بیان تاریخچه ای از فعالیت این انجمن گفت: در حال حاضر 300 نفر از دانشگاهیان و محققان سراسر کشور در قالب 15 کمیته به صورت مستمر با انجمن شیمی ایران ارتباط دارند.
دکتر عباس افخمی با اشاره به برگزاری سالانه بطورمتوسط 10 گردهمایی علمی با همکاری انجمن شیمی ایران در کشور افزود: تعداد مقالات ارسال شده به کنگره های شیمی از 50 مقاله در سال 1365 به بیش از هزار مقاله در سال جاری رسیده است.
وی اضافه کرد: این انجمن تاکنون 16 کنگره شیمی، 20 سمینار شیمی تجزیه، 15 سمینار شیمی معدنی، 20 سمینار شیمی آلی و 16 سمینار شیمی فیزیک در کشور برگزار نموده است.
در بخش دیگری از مراسم افتتاحیه بیستمین کنفرانس شیمی تجزیه ایران از سه پژوهشگر و پیشکسوت برتر شیمی کشور تجلیل شد.
دکتر محمود چمساز از اعضای هیأت علمی دانشگاه فردوسی مشهد به عنوان پیشکسوت شیمی، دکتر داوود نعمت اللهی از اعضای هیأت علمی دانشگاه بوعلی سینا همدان به عنوان محقق برگزیده شیمی و خانم فهیمه ورمقانی برگزیده جشنواره جوان خوارزمی در زمینه پژوهش های بنیادین بعنوان دانشجوی نمونه این رشته توسط رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان، معاون پژوهش و فناوری این دانشگاه و پیشکسوتان شیمی کشور مورد تجلیل قرار گرفتند.
این کنفرانس تا فردا و با برگزاری میزگردی با عنوان دانشگاه، محیط زیست و استاندارد بمنظور بررسی مشکلات زیست محیطی استان اصفهان در دانشگاه صنعتی اصفهان ادامه دارد.
گفتنی است: بیستمین کنفرانس شیمی تجزیه ایران با حمایت انجمن شیمی ایران، ستاد نانو فناوری و قطب سنسور و شیمی سبز ایران به مدت سه روز در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.
خبر مرتبط:
بخش قابل توجهی از مقالات ISI دانشگاه صنعتی اصفهان به محققان شیمی اختصاص دارد