کدخبر:2217/14010321

21 خرداد 1401

انتشار مقاله محقق دانشگاه صنعتی اصفهان در مجله معتبر علمی Additive Manufacturing
دانشجوی دکترای مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان موفق به انتشار مقاله علمی با عنوان توسعه آلیاژهای نوین به روش ساخت افزایشی ذوب پرتوی الکترونی درمجله معتبر آمریکایی ساخت افزایشی (Additive Manufacturing) شد.  

این اثر نخستین مقاله از دانشگاه صنعتی اصفهان و اولین مقاله ایرانی در مورد فناوری ذوب پرتوی الکترونی (EBM) در این مجله می باشد که در نتیجه همکاری های علمی بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان با دانشگاه پلی تکنیک تورین (Politecnico di Torino) توسط محمد حسین مصلی نژاد دانشجوی دکترای مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان با راهنمایی دکتر بهزاد نیرومند استاد دانشکده مواد دانشگاه صنعتی اصفهان و همکاری دکترعبداله صبوری استادیار دانشگاه پلی تکنیک تورین و استاد مدعو دانشگاه صنعتی اصفهان به رشته تحریر در آمده است.

دکتر بهزاد نیرومند عضو هئیت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان در این خصوص بیان داشت: به همت دانشجوی دانشگاه صنعتی اصفهان نخستین مقاله این دانشگاه به روش ساخت افزایشی با عنوان لاتین "In-situ alloying of a fine grained fully equiaxed Ti based alloy via Electron Beam Powder Bed Fusion Additive Manufacturing process" در مجله معتبر ساخت افزایشی (Additive Manufacturing )با ضریب تاثیر 10.998،منتشر شد. 

استاد دانشکده مهندسی مواد دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه این مقاله منطبق با جدیدترین تحقیقات انجام شده و بخشی از رساله دکترای دانشجوی این دانشگاه، در زمینه ساخت افزایشی (پرینت سه بعدی) است؛ خاطر نشان کرد: دستاورد منتشر شده در این مقاله، نتیجه یک پژوهش بنیادین در زمینه توسعه آلیاژهای جدید پایه تیتانیوم به روش فناوری ذوب پرتوی الکترونی (EBM)است. 

دکتر نیرومند افزود: روش ساخت افزایشی (Additive Manufacturing) یا پرینت سه بعدی، روشی نوین و پیشرو برای تولید قطعات در صنایع دنیا است که در آن محصولات به صورت لایه لایه و از روی مدل رایانه‌ای ساخته می‌شوند. دانشگاه صنعتی اصفهان یکی از مراکز علمی فعال در کشور در این زمینه نو ظهور محسوب می‌شود.

بر اساس یافته های این پژوهش، روش ذوب پرتوی الکترونی روشی کارا برای توسعه آلیاژهای نوین و اصلاح آلیاژهای متداول برای ایجاد کاربردهای جدید است.

گفتنی است این مجله رتبه اول را از بین 50 مجله در شاخه‌ مهندسی / ساخت ( Engineering/Manufacturing) به خود اختصاص داده است.علاقمندان می توانند از طریق لینک زیر به متن کامل مقاله دسترسی پیدا کنند. 

  https://doi.org/10.1016/j.addma.2022.102878

Plain text

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • آدرس های وب و ایمیل به صورت اتوماتیک به لینک تبدیل می شوند.
  • خطوط و پاراگرافها به صورت اتوماتیک جدا سازی می شود.
CAPTCHA
برای اطمینان از اینکه شما یک فرد حقیقی هستید و از ورود اسپمرهای خودکار جلوگیری شود.
جای خالی را پر کنید.