سردبیر مجله بین المللی مکانیک سیالات کاربردی دانشگاه صنعتي اصفهان (JAFM) با اعلام اين خبرگفت: درآخرین گزارش پايگاه علمي اسکوپوس(Scopus) ، بجز افزایش دوبرابری ضریب تأثیر این مجله، چارک کیفی این نشریه نيز در دو زيرگروه از حوزه مهندسی شامل: "مهندسی مکانیک" و " مکانیک مواد" و نیز در زیر گروه "فیزیک ماده چگال" در حوزه فیزیک و ستاره شناسی به Q2 ارتقا پیدا کرده است.
دکتر احمد رضا پیشه ور، در درخصوص ميزان مقالات منتشره در اين مجله افزود: سالانه حدود ۸۰۰ تا ۹۰۰ مقاله براي انتشار به این نشريه ارسال مي شود که از این تعداد ۱۵۰ مقاله دریافتی از سراسر دنیا از جمله قاره های امریکا، اروپا، افریقا و آسیا و صرفاً بر مبنای استانداردهاي علمي در این مجله معتبر بین المللی منتشر مي شود.
عضو هیئت علمی دانشكده مهندسي مكانيك دانشگاه صنعتی اصفهان با بيان اين كه ۲۳ تن از دانشمندان سرشناس دنیا عضو هیئت تحریریه این نشریه معتبر بین المللی هستند، تصریح کرد: بیش از ۱۵۰۰ دانشمند از سراسر دنیا نیز در بررسی و داوری مقالات این نشریه همکاری می نمایند.
وي در پایان افزود: کلیه فرآیندهای دریافت مقاله، داوری و اعلام نتایج این مجله به صورت اینترنتی بوده و در نهایت مجله در دو قالب اینترنتی و چاپ فیزیکی منتشر می شود.
گفتنی است: نشريه بین المللی مکانیک سیالات کاربردی (JAFM) ازسال ۱۳۸۴ با تأکید بر تحقیقات کاربردی در زمینه های مختلف علمي و فناوري در حوزه مهندسی مکانیک سیالات فعاليت خود را آغاز نمود و در سال ۱۳۹۱ در لیست مجلات نمایه ISI قرار گرفت.
این مجله بین المللی با عنوان JAFM) Journal of Applied Fluid Mechanics در حوزه مکانیک سیالات کاربردی، به صاحب امتیازی انجمن فیزیک ایران و با همکاری دانشگاه صنعتی اصفهان به سردبیری دكتر احمدرضا پيشه ور و مدیر مسئولي دکتر ابراهیم شیرانی از اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان و به زبان انگلیسی به جامعه علمی جهان عرضه می گردد.
همچنین اين نشريه معتبر بین المللی دانشگاه صنعتی اصفهان در سال ۱۳۹۹ نيز موفق به كسب عنوان مجله برتر ISI از سوي وزرات علوم، تحقیقات و فناوری گردید.
افزايش دوبرابري ضريب تأثير(IF) مجله بين المللي مكانيك سيالات کاربردی دانشگاه صنعتي اصفهان(JAFM)
درآخرین گزارش منتشر شده توسط پایگاه بین المللی web of science journal list (wos) ، ضریب تأثیر مجله بین المللی مکانیک سیالات کاربردی (JAFM) دانشگاه صنعتی اصفهان، از 0.689 در سال 2019 با بیش از دو برابر افزایش به 1.405 در سال 2020 رسیده است.