کدخبر:0010/14040226

25 ارديبهشت 1404

پایان سه روز پرشور علمی در دانشگاه صنعتی اصفهان 
سی‌وسومین کنفرانس مهندسی برق ایران در دانشگاه صنعتی اصفهان به کار خود خاتمه داد
سی‌وسومین کنفرانس مهندسی برق ایران با حضور گسترده دانشگاهیان، صنعت‌گران و پژوهشگران، پس از سه روز برنامه فشرده علمی و اجرایی، در دانشگاه صنعتی اصفهان به کار خود پایان داد. دبیران علمی و اجرایی کنفرانس، این دوره را نقطه عطفی در بازگشت رویدادهای علمی ملی پس از دوران کرونا ارزیابی کردند.

دکتر فرید شیخ‌الاسلام، دبیر علمی کنفرانس، با اشاره به استقبال چشمگیر جامعه علمی کشور از این رویداد گفت: «در مجموع ۵۰۳ مقاله از دانشگاه‌ها و پژوهشگران سراسر کشور دریافت شد که پس از انجام داوری دقیق، ۲۶۹ مقاله پذیرفته شد؛ ۱۹۱ مقاله در قالب سخنرانی و ۵۷ مقاله نیز به‌صورت پوستر ارائه شد.»

وی افزود: «در فرآیند داوری، از ظرفیت ۵۷۰ عضو هیئت علمی از دانشگاه‌های مختلف کشور بهره گرفته شد. هر مقاله به‌طور میانگین به بیش از ۶ داور ارجاع شد و نزدیک به ۱۴۰۰ داوری انجام گرفت که نتیجه آن، تصمیم‌گیری نهایی با میانگین حداقل سه داوری معتبر برای هر مقاله بود.»

شیخ‌الاسلام، حضور پررنگ دانشگاه‌های تراز اول را از ویژگی‌های این دوره دانست و گفت: «دانشگاه‌های صنعتی امیرکبیر، صنعتی اصفهان، تهران، خواجه‌نصیر، تبریز، صنعتی شریف و علم و صنعت بیشترین مشارکت را در ارسال مقاله داشتند. همچنین، مقالاتی از ۲۹ استان کشور و چند دانشگاه خارج از کشور نیز دریافت شد.» به گفته او، در این دوره، بیش از ۴۰ نفر از اعضای کمیته مشاوران علمی از ۱۰ کشور مختلف در مشاوره علمی با کنفرانس همکاری داشتند.

دبیر علمی کنفرانس مهندسی برق با اشاره به برنامه‌های علمی ویژه این دوره اظهار داشت: «سه سخنرانی کلیدی، دو سخنرانی مدعو و سه میزگرد تخصصی با محورهای «اقتصاد دیجیتال»، «ناترازی انرژی» و «چالش‌های کسب‌وکار» از مهم‌ترین برنامه‌های علمی کنفرانس بودند که با استقبال فراوان مواجه شدند.»

دکتر محمدرضا احمدزاده، دبیر اجرایی کنفرانس نیز در مراسم اختتامیه با اشاره به بخش‌های اجرایی این رویداد گفت: «بیش از ۷۰۰ نفر از دانشگاه‌ها، صنایع و شرکت‌های کشور در این دوره حضور داشتند که نشان‌دهنده بازگشت باشکوه کنفرانس پس از دوران همه‌گیری کرونا است. همچنین، حضور نمایندگان بیش از ۱۵ شرکت برق منطقه‌ای و صنایع بزرگ کشور نشان‌دهنده اهمیت این رویداد در فضای صنعت برق کشور بود.»

وی افزود: «از میان بیش از ۵۰ پیشنهاد برگزاری کارگاه، ۲۶ کارگاه تخصصی با مشارکت بیش از ۵۰۰ نفر برگزار شد. همچنین، در حاشیه کنفرانس، نمایشگاه تخصصی جانبی و سومین رویداد کار و فناوری دانشگاه صنعتی اصفهان با حضور بیش از 50 شرکت و حامی صنعتی، دانش‌بنیان و فناور برگزار گردید.»

احمدزاده در ادامه بیان کرد: «برای اسکان مهمانان، بیش از ۲۳۵ نفر در هتل و مهمانسراهای دانشگاه صنعتی اصفهان اسکان یافتند و نزدیک به ۷۰ نفر نیز در تور گردشگری ویژه شهر اصفهان شرکت کردند. این خدمات در کنار اجرای منظم برنامه‌ها، نشان‌دهنده آمادگی دانشگاه برای میزبانی حرفه‌ای رویدادهای ملی است.»

وی تصریح داشت: از نقاط مثبت برگزاری این رویداد ، مشارکت فعال و چشمگیر نزدیک به ۷۰ نفر از دانشجویان دانشکده مهندسی برق و کامپیوتردانشگاه صنعتی اصفهان است.

سی‌وسومین کنفرانس مهندسی برق ایران، با نگاهی به تعامل هرچه بیشتر صنعت و دانشگاه و تمرکز بر موضوعات روز حوزه برق و فناوری، بار دیگر جایگاه خود را به‌عنوان یکی از مهم‌ترین رویدادهای علمی کشور تثبیت کرد.
 

سایر تصاویر

Plain text

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • آدرس های وب و ایمیل به صورت اتوماتیک به لینک تبدیل می شوند.
  • خطوط و پاراگرافها به صورت اتوماتیک جدا سازی می شود.
CAPTCHA
برای اطمینان از اینکه شما یک فرد حقیقی هستید و از ورود اسپمرهای خودکار جلوگیری شود.
جای خالی را پر کنید.