دکتر امامعلیپور با اشاره به طرح ملی «الگوی نوین تغذیه دانشجویی» که دانشگاه صنعتی اصفهان نیز از جمله دانشگاههای منتخب اجرای آزمایشی آن است، گفت:
«درباره وضعیت تغذیه دانشجویی دانشگاه صنعتی اصفهان، باید عرض کنم که رضایتمندی نسبی دانشجویان هم در رستورانهای دولتی و هم در رستورانهای مکمل وجود دارد که جای تشکر از مدیریت دانشگاه، مخصوصاً حوزه معاونت دانشجویی دارد.»
وی افزود: «از امتیازات دانشگاه، هماهنگی ارکان برای ارتقاء معیشت دانشجویان، بهویژه در حوزه تغذیه است.»
به گفته دکتر امامعلی پور، طرح الگوی نوین تغذیه دانشجویی، که از ابتدای سال جاری و با مطالبه هیئت دولت تدوین شده، با هدف بهبود کیفیت خدمات تغذیهای، افزایش رضایتمندی دانشجویان و کاهش تصدیگری مستقیم دانشگاهها در حوزه تغذیه در حال اجراست.
وی افزود: این طرح شامل چهار فصل از جمله «مدیریت هزینه» است و بر واگذاری بخشی از خدمات به بخش خصوصی، صنعتیسازی آشپزخانهها، تنوع در منوها، و حمایت هدفمند از دانشجویان کمبرخوردار تأکید دارد.
رستورانهای مکمل بهعنوان یکی از ارکان اصلی این طرح، با هدف کاهش فشار بر رستورانهای دولتی و ایجاد تنوع غذایی شکل گرفتهاند.
دکتر امامعلیپور در این خصوص تأکید کرد:«رستورانهای مکمل در کنار رستورانهای دولتی فعال خواهند بود و قرار نیست تغییری در مسیر ایجاد شود که به نارضایتی دانشجویان بیانجامد. این طرح به هیچوجه به معنای کوچک کردن سفره دانشجو نیست.»
در ادامه بازدید، دکتر بابایی خورزوقی ضمن همراهی با هیئت بازدید، به ظرفیتها و امکانات دانشگاه در حوزه رفاه دانشجویی اشاره کرد و گفت:«دانشگاه صنعتی اصفهان همواره در پی آن است که زیستبومی سالم، ایمن و باکیفیت برای دانشجویان فراهم کند. افزایش کیفیت خوابگاهها، خدمات رفاهی و تغذیهای، همواره در صدر برنامههای ما بوده است.»
وی افزود: این دانشگاه با مجموعه خوابگاههای مجهز «الغدیر»، «صدرا»، «صدف» و «امام جواد(ع)» و خدماتی مانند سالنهای مطالعه، سالنهای ورزشی، رستورانهای مکمل، حملونقل داخلی، بازارچه، و مجموعه ورزشی، به عنوان یکی از پیشروترین دانشگاههای کشور در ارائه خدمات رفاهی شناخته میشود.
در پایان این بازدید، هر دو مسئول بر لزوم استمرار گفتوگوی نزدیک با دانشجویان و توجه به نیازهای واقعی آنان در سیاستگذاریهای رفاهی دانشگاه تأکید کردند.
سایر تصاویر












