به گزارش پایگاه استنادی علوم جهان اسلام(ISC) این رتبه بندی، براساس معیارهای کلی در ارزیابی و رتبه بندی دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی در ۶ حوزه آموزش (با وزن ۳۰ درصد)، پژوهش (با وزن ۲۵ درصد)، فناوری و نوآوری (با وزن ۲۰ درصد)، بین المللی سازی (با وزن ۱۰ درصد)، اثرگذاری اقتصادی (با وزن ۱۰ درصد) و خدمات اجتماعی، زیر ساخت و تسهیلات (با وزن ۵ درصد) انجام شده است.
در رتبه بندی سال 1399 این مؤسسه، مجموعاً تعداد ۱۰۳ دانشگاه حضور داشتند که اطلاعات آن ها مورد بررسی و ارزیابی قرارگرفته و بر اساس مأموریت هر یک دسته بندی و مورد رتبه بندی قرار گرفتهاند.
در اين رتبه بندي ،25 دانشگاه صنعتي حضور داشتند كه دانشگاه صنعتي اصفهان در بين 5 دانشگاه برتر صنعتي و 15 دانشگاه برتر كشور قرار دارد.
براساس اين گزارش دانشگاه صنعتي اصفهان در حوزه خدمات اجتماعي، زير ساخت و تسهيلات در بين دانشگاه هاي صنعتي با كسب امتياز كامل(100) در جايگاه اول قرار گرفته است.
در همين رسته، بر اساس ميزان اثرگذاري اقتصادي با كسب امتياز 89.5 و بين المللي سازي با امتياز 94.1 جايگاه سوم را كسب كرده است
همچنين در بخش اثرگزاري اقتصادي در رده بندي همكرد دانشگاه هاي جامع و صنعتي نيز در جايگاه سوم كشور قرار دارد.
در بخش فناوري و نوآوري دانشگاه صنعتی اصفهان با كسب امتياز 86.4 و پژوهش با امتياز 90.6 در رتبه چهارم و در بخش آموزش با رتبه 89.4 درجايگاه پنجم رده بندي 5 دانشگاه برتر كشور است.
شايان ذكر است: اثر گذاری اقتصادی و اجتماعی، توجه به مهارت افزایی و کار آفرینی، توسعه و گسترش شرکتهای دانشبنیان و اشتغالزایی، بین المللی سازی آموزش عالی و مشارکتهای بین المللی در آموزش و پژوهش، تأکید به ترویج فرهنگ شاگردپروری و مسایل فرهنگی و اسلامی و حضور پر رنگ استادان و دانشجویان در کرسیهای نظریه پردازی و ... سبب میشود رتبه بندي دانشگاه هاي كشور، در مسير تحقق اسناد بالادستي علم و فناوري مهم و اثر گذار باشد.