کدخبر:1711/13980920

20 آذر 1398

به همت دانشگاه صنعتي اصفهان:
نشست دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی با دستگاه‌های اجرایی و صنایع استان اصفهان برگزار شد
نشست دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی با دستگاه‌های اجرایی و صنایع استان اصفهان، صبح امروز بیستم آذرماه به همت معاونت پژوهش و فناوري دانشگاه صنعتي اصفهان در محل استانداری اصفهان برگزار شد.

معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع انساني استانداري اصفهان با اشاره به آسيب شناسي پژوهش و فناوري در اين نشست، ابراز اميدواري كرد جمع بندي مناسبي از اين نظرات داشته باشيم و بتوانيم به سمت حل اين مسائل و مشكلات رفته و يك سيستم خوب براي ارتباط تنگاتنگ صنعت و دانشگاه طراحي نماييم.

دكتر سید حسن قاضي عسگر با تأكيد بر حمايت استانداري اصفهان از برنامه هاي هفته پژوهش، افزود: از دستگاه هاي اجرايي انتظار مي رود با كلان نگري به اين موضوع، به صورت جدي وارد اين عرصه شده و باور اين كه پژوهش و فناوري مي تواند در دراز مدت مشكلات شان را حل نمايد را در بين همه افراد سازمان ايجاد كنند.

وي با تأكيد بر لزوم ايجاد يك سازوکار خاص جهت بهره برداري از هزينه هاي صورت گرفته در در دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی، گفت: منطقه ویژه علم و فناوری یک بستر برای توسعه فناوري هاي مورد نیاز کشور است كه می‌تواند بسیار مفید باشد.

معاون هماهنگي امور اقتصادي استانداري اصفهان با بيان لزوم فعاليت دانشگاه‌های برتر در حوزه تولید علم مرتبط با مسائل استان وکشور و ايجاد زمینه‌های علمي، تصریح کرد: در منطقه ویژه علم و فناوری به دنبال آن هستیم تا ساختارهای پراکنده اي كه وجود دارند و هر کدام دارای توانمندی‌های خیلی خوبی هستند را در کنار یکدیگر قرار داده و با یک مأموریت مشخص به سوی توسعه فناوری حرکت نماييم.

قاضي عسگر با ابراز اميدواري در رابطه با پيشبرد حوزه توسعه فناوری به كمك شرکت‌های دانش‌بنیان، صنایع و دانشگاه‌ها، افزود: همراستا نمودن فعالیت‌هاي گوناگون دانشگاه‌ها و صنعت موجب ایجاد اشتغال بومی و ارتقاي ارزش افزوده شده و درک متقابل دانشگاه و دستگاه‌های اجرایی نيز یکی از دستاوردهای برگزاری چنین نشست‌هایی است.

رئيس دانشگاه صنعتي اصفهان نیز در اين نشست با قدرداني از تلاش هاي دانشگاه اصفهان در سال هاي گذشته پيرامون فعاليت هاي هفته پژوهش اين استان، گفت: در سال 1398 دانشگاه صنعتي اصفهان عهده دار اين مسئوليت در استان اصفهان شد.

دكتر سيد مهدي ابطحي، با بيان ظرفيت هاي گوناگون دانشگاه ها، افزود: در اين نشست قوانين مربوط به حمايت مديران استانداري و دستگاه هاي اجرايي و صنايع مورد بررسي قرار گرفت.

جانشين ستاد هفته پژوهش و فناوري استان اصفهان، با اشاره به برنامه هاي هفته پژوهش در اين استان، تصریح کرد: نشست هاي تخصصي متنوع و نمايشگاه فناوري و نوآوري استان برپا خواهد شد و با ارزيابي هاي تخصصي، برگزيدگان پژوهشي دانشگاه ها و مراكز اجرايي انتخاب و مراسمي براي تجليل از پژوهشگران و فناوران برتر نيز برگزار مي گردد.

وي، برگزاري نشست هاي تخصصي دستگاه هاي مختلف با دانشگاه ها در زمينه گوناگون همچون آب، آلودگي هوا، توسعه پايدار و ... را از ديگر برنامه هاي هفته پژوهش عنوان كرد و ادامه داد: استان اصفهان، استاني بسيار غني در زمينه توليد علم و صنعت است و رويكرد مديران عالي استان نيز مدل توسعه جديد خواهد بود.

رئيس دانشگاه صنعتي اصفهان با تأكيد بر لزوم داشتن نگاهي نو در ارتباط دو سويه صنعت با دانشگاه، افزود: دانشگاها پرچم‌دار دیپلماسی علمی کشور هستند و می‌توانند باعث رشد رقابت‌پذیری صنعت كشور شوند.

ابطحي، با بيان اين كه150 تن از اعضای هیئت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان در حوزه فناوری كار مي كنند، گفت: گارانتی کردن فعالیت‌های پژوهشی و ایجاد پژوهشکده‌های مشترک با صنايع گوناگون از جمله فعاليت هاي اين دانشگاه در ارتباط دوسويه با صنعت بوده است.

رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان نيز در اين نشست، با ارايه گزارشي پيرامون وضعيت صنايع استان، گفت: در حال حاضر8600 واحد تولیدی با پروانه بهره‌برداری در استان اصفهان مشغول فعالیت هستند و بیش از چهار هزار طرح در دست اجرا با پیشرفت‌های فیزیکی مختلف داریم.

دكتر ایرج موفق با ارائه طرح و برنامه جهت استفاده مناسب و حداکثري از ظرفیت‌ تولیدات صنعتی استان اصفهان، افزود: در حال عملياتي كردن طرح عارضه‌یابی واحدهای تولیدی کل کشور در استان اصفهان هستيم و پروژه شناسایي ماشین‌آلات و لوازم فنی مازاد در کارخانجات اين استان را نيز دنبال مي كنيم.

معاون پژوهش و فناوري دانشگاه صنعتي اصفهان نیز  برگزاری نشست‌های تخصصی و سمینارهای علمی پژوهشی، سمینارهای شناسایی نیازهای پژوهشی و فناوری توسط کارشناسان سازمان ها در دانشگاه و مؤسسات پژوهشی فناوری به منظور حل چالش‌های استان و برگزاری تورهای پژوهشی جهت بازديد از مراکز دانشگاهی، تولیدی، معدنی و پژوهشی استان را از جمله برنامه هاي پيشنهادي گراميداشت هفته پژوهش در اصفهان عنوان كرد.

دکتر بهروز ارباب شیرانی افزود: در مجموع در این نشست با حضور مسئولان دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی، دستگاه‌های اجرایی و صنایع راهکارهای لازم براي شناسايي چالش هاي پيش روي صنعت در اين زمينه در نظر گرفته شد.

وی با اشاره به تشكيل چهار كميته جهت برگزاري هفته پژوهش در اين دانشگاه، گفت: "پژوهش اثر بخش، فناوری ارزش آفرین و رونق تولید"به عنوان شعار هفته پژوهش در سال 1398 انتخاب شده است.

گفتني است: نشست دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی با دستگاه‌های اجرایی و صنایع استان اصفهان، با حضور رؤساي دانشگاه ها، مديران و مسئولان مراكز آموزش عالي، سازمان ها و صنايع گوناگون مرتبط صبح امروز در استانداري اصفهان برگزار شد.

Plain text

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • آدرس های وب و ایمیل به صورت اتوماتیک به لینک تبدیل می شوند.
  • خطوط و پاراگرافها به صورت اتوماتیک جدا سازی می شود.
CAPTCHA
برای اطمینان از اینکه شما یک فرد حقیقی هستید و از ورود اسپمرهای خودکار جلوگیری شود.
جای خالی را پر کنید.