دبیر برگزاری این کارگاه با بیان این که فوتونیک شامل سه گرایش فوتونیک فیزیک، فوتونیک مخابرات و فوتونیک الکترونیک است، افزود: اشتیاق دانشجویان نسبت به فوتونیک فیزیک در دانشگاه صنعتی اصفهان زیاد بوده است.
دکتر پیمان صاحب سرا جامعه کنونی را جامعه فناوری مدار دانست که فوتونیک در آن کاربردهای زیادی دارد و افزود: علوم و صنایعی مانند ادوات اپتیکی همچون تلسکوپ و میکروسکوپ، پزشکی و برش های لیزری در جراحی ها و داروها، هوافضا و ماهواره، لیزرها، مخابرات و فیبرهای نوری دقیق، محاسبات کوانتومی و کامپیوترهای کوانتومی در حوزه فوتونیک هستند.
وی با اشاره به پیگیری جدی دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان در سال جاری به منظور امکانسنجی ایجاد فوتونیک در این دانشگاه، تصریح کرد: قصد داریم با همکاری دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر، گرایش فوتونیک را در دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی اصفهان راه اندازی کرده و با دانشگاه های اصفهان، صنعتی مالک اشتر و صاایران همکاری داشته باشیم.
در این کارگاه، 100 تن از دانشجویان، اعضای هیأت علمی و محققان کشوری در رشته فیزیک و مهندسی برق از دانشگاه های صنعتی اصفهان، صنعتی شریف، اصفهان، صنعتی مالک اشتر، تبریز و صا ایران به مدت یک روز به بررسی پژوهش های جدید این حوزه پرداختند.