خانم دکتر مارگارت وینترمانتل در نشست مشترک با هیأت رئیسه و جمعی از اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، هدف از این بازدید را آشنایی با روند فعالیت های پژوهشی، بررسی راه های همکاری بیشتر با این دانشگاه و تعمیق همکاری های گذشته عنوان نمود.
وی با اشاره به توانمندی ها و ظرفیت های فراوان دانشگاه صنعتی اصفهان، از آمادگی مناسب این دانشگاه برای همکاری با دانشگاه های آلمانی ابراز خرسندی کرد.
رئیس مؤسسه تبادلات آکادمیک آلمان(DAAD)، فعالیت های کارآفرینی دانشگاه صنعتی اصفهان و ارتباط این دانشگاه با بخش صنعت را قابل توجه دانست و افزود: کارآفرینی و ارتباط دانشجویان با صنعت، فصل مشترک دانشگاه های آلمان و ایران محسوب می شود و این موضوع می تواند زمینه همکاری های بیشتر دو کشور را فراهم نماید.
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در این نشست با اشاره سیاست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دوره جدید مبنی برگسترش همکاری های بین المللی دانشگاه های ایران با دانشگاه های خارجی تصریح کرد: افزایش همکاری های علمی بین المللی جهت ارتقای رتبه دانشگاه های ایران از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است و به همین دلیل این موضوع در دستور کار دانشگاه صنعتی اصفهان قرار گرفته است.
دکتر سید محمود مدرس هاشمی با بیان این که مؤسسه تبادلات آکادمیک کشور آلمان یکی از مؤسساتی است که از زمان های گذشته با دانشگاه های ایران و از جمله دانشگاه صنعتی اصفهان همکاری داشته و در این زمینه بسیار فعال است، ابراز امیدواری کرد؛گسترش این همکاری ها موجب ارتقای رتبه ایران در تعاملات بین المللی گردد.
در نشست مشترک اعضای این هیأت دانشگاهی کشور آلمان با مسئولین و اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، ضمن ارائه گزارشی توانمندی ها و دستاوردهای پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان در بخش های مختلف فنی و مهندسی، علوم پایه و کشاورزی و منابع طبیعی، چند تن از رؤسای دانشگاه های آلمان نیز به بیان نظرات خود به منظور گسترش همکاری های علمی و پژوهشی پرداختند.
گفتنی است: در پایان این نشست، اعضای هیأت عالی رتبه مرکز تبادلات آکادمیک کشور آلمان با حضور در بخش های مختلف پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان از برخی توانمندی ها و دستاوردهای این دانشگاه دیدن نمودند.