کدخبر:1537/931114

14 بهمن 1393

دومین کنفرانس ملی اویونیک در دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز به کار کرد + گزارش تلویزیونی و ویدئوکلیپ
با حضور روسای سازمان صنایع هوایی و سازمان هواپیمایی کشور:
دومین کنفرانس ملی اویونیک در دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز به کار کرد + گزارش تلویزیونی و ویدئوکلیپ
دومین کنفرانس ملی اویونیک، با حضور روسای سازمان صنایع هوایی و سازمان هواپیمایی کشور، اعضای هیات علمی و دانشجویان دانشگاه های کشور، پژوهشگران و کارشناسان این حوزه با هدف ارایه آخرین دستاوردهای علمی پژوهشگران اویونیک، صبح امروز در دانشگاه صنعتی اصفهان آغاز به کار کرد.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان در مراسم افتتاحیه این کنفرانس، با تبریک ایام دهه فجر، توجه به علم و دانش و رشد فناوری را یکی از مهمترین برکات انقلاب اسلامی دانست و گفت: خوشبختانه امروزه گفتمان علم و فناوری در کشور غالب است و بحث از "دولت و اقتصاد دانش بنیان" نشان از جایگاه ویژه این گفتمان در سخنان مسئولان نظام دارد.

دکتر مدرس هاشمی با تأکید بر این که در حال حاضر بار فنی حل مشکلات کشور بر دوش دانشگاه هاست، فعالیت های چشمگیر علمی و پژوهشی دانشگاه های بزرگ در استان اصفهان را موجب افتخارآفرینی برای کشور دانست و افزود: دانشگاه صنعتی اصفهان با سابقه ای کمتر از چهل سال موفق شده تا در میان 400 دانشگاه برتر جهان قرار گیرد.

وی، تربیت 40 هزار نیروی انسانی متخصص برای بخش های مختلف علمی و صنعتی کشور را بزرگترین دستاورد دانشگاه صنعتی اصفهان عنوان کرد و گفت: مجموعه دانشکده ها، پژوهشکده ها و قطب های علمی این دانشگاه در سال گذشته میلادی با تولید یک هزار و 100 مقاله، موجب پیشبرد مرزهای دانش و تولید علم شدند.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان در ادامه، ارتباط این دانشگاه با سازمان ها و صنایع گوناگون برای تحقیقات کاربردی را مثبت ارزیابی کرد و افزود: برای رفع مشکلات صنعت در بخش های مختلف کشور در سال 1392 تعداد 150 طرح تحقیقاتی در این دانشگاه انجام شده است و در حال حاضر نیز محققان دانشگاه صنعتی اصفهان مشغول انجام فعالیت های پژوهشی در شش طرح کلان ملی هستند.

وی طرح ساخت هواپیمای ملی 150 نفره را یکی از مهمترین طرح های علمی کلان کشور عنوان کرد و گفت: در همین راستا 90 محقق دانشگاه صنعتی اصفهان در قالب فاز نخست این طرح در بخش اویونیک، تاکنون 300 کتابچه فاز طراحی مفهومی را تهیه کرده و نخستین دوره کارشناسی ارشد اویونیک نیز در این دانشگاه راه اندازی شده است.

مدرس هاشمی با تأکید بر این که فعالیت در حوزه اویونیک بسیار پیچیده و نیازمند سرمایه گذاری عظیم است، افزود: تحریم های کنونی، نیاز کشور به پیشرفت در این حوزه را دوچندان کرده است.

رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان با اشاره به دستاوردهای خوب اولین کنفرانس اویونیک، ابراز امیدواری کرد، ارتباط خوب، مبادله تجربیات و ارایه آخرین دستاوردهای علمی محققان کشور در این کنفرانس موجب دستیابی به اهداف مورد نظر در این طرح کلان ملی گردد.

در ادامه این مراسم، دبیر دومین کنفرانس ملی اویونیک کشور با تأکید بر نقش کلیدی و مهم مهندسی اویونیک در صنایع هوایی، آشنایی جامعه دانشگاهی کشور با مهندسی اویونیک برای هدفمند کردن پژوهش ها در این حوزه و بررسی ایده های نوآورانه مرتبط با زمینه های برق، الکترونیک، کنترل، مخابرات، ناوبری، سخت افزار و نرم افزار مرتبط با تمامی کاربردهای هوانوردی را از مهمترین اهداف برگزاری این کنفرانس بیان کرد.

دکتر وحید غفاری نیا افزود: با وجود دستاوردهای خوب در این زمینه، درصورت توجه به ظرفیت های مناسب به کارگیری نشده دانشگاه های کشور می توان پیشرفت های چشمگیری را در حوزه اویونیک کسب نمود.

وی تعداد مقالات ارسال شده به دومین کنفرانس ملی اویونیک را 228 مقاله عنوان کرد و گفت: پس از ارزیابی های صورت گرفته از این تعداد، 41 مقاله به صورت پوستر و 61 مقاله نیز در 13 نشست تخصصی به صورت شفاهی ارایه خواهد شد.

وی برپایی نمایشگاه دستاوردهای شرکت های صنعتی و دانش بنیان در حوزه اویونیک در حاشیه این کنفرانس را فرصت مناسبی برای ارایه آخرین دستاوردهای اویونیک کشور به علاقمندان دانست و تاکید کرد: پیشرفت در حوزه اویونیک به حمایت بیش از پیش مسئولین و تلاش و پشتکار پژوهشگران این عرصه نیاز دارد.

گفتنی است دومین کنفرانس ملی اویونیک روزهای 14 و 15 بهمن ماه با حضور اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشگاه های کشور، شرکت های زیرمجموعه صنایع هوایی و سازمان هواپیمایی، پژوهشگران، متخصصان، کارشناسان و علاقمندان این حوزه در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار می شود.

ویدئو کلیپ...

گزارش تلویزیونی...

گزارش تصویری...

Plain text

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • آدرس های وب و ایمیل به صورت اتوماتیک به لینک تبدیل می شوند.
  • خطوط و پاراگرافها به صورت اتوماتیک جدا سازی می شود.
CAPTCHA
برای اطمینان از اینکه شما یک فرد حقیقی هستید و از ورود اسپمرهای خودکار جلوگیری شود.
جای خالی را پر کنید.