در این نشست که عصر روزگذشته در سالن کنفرانس حوزه ریاست دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد، دکتر سیدمحمود مدرس هاشمی با اشاره به توانایی های علمی و پژوهشی این دانشگاه، تعداد طرح های صنعتی در بخش های مختلف دانشگاه صنعتی اصفهان طی پنج سال گذشته را بیش از 550 طرح عنوان کرد وگفت: در حال حاضر نیز 160 طرح صنعتی در حال اجراست و معتقدیم بسیاری از استادان این دانشگاه به سطحی از دانش که برای تجاری سازی علم لازم است رسیده اند.
رییس دانشگاه صنعتی اصفهان با تأکید بر لزوم حرکت در مسیر نقشه جامع علمی کشور و رفع نیاز بخش های مختلف، همکاری این دانشگاه با شرکت های دانش بنیان مرتبط با شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان را بسیار خوب ارزیابی کرد و افزود: دانشگاه صنعتی اصفهان با داشتن پتانسیل های فراوان در زمینه های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی از ظرفیت بسیار مناسبی به منظور همکاری با بخش های مختلف صنعتی برخوردار است.
وی قرار گرفتن این دانشگاه در میان یکصد دانشگاه برتر آسیا و 500 دانشگاه برتر دنیا بر اساس رتبه بندی های بین المللی را موجب افتخار و نیز مسئولیت بیش از پیش برای دانشگاهیان این دانشگاه دانست و تصریح کرد: دانشگاه صنعتی اصفهان آمادگی دارد تا در بخش های مختلف آموزشی، پژوهشی، فنآوری و تجاری سازی با شرکت های مختلف صنعتی و از جمله گروه مپنا همکاری نماید.
مدیرعامل گروه مپنا نیز در این نشست با اشاره به شناخت مناسب از ظرفیت ها و توانایی های دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: شرکت مدیریت پروژههای نیروگاهی ایران، یك بنگاه اقتصادی ایرانی است كه به همراه 39 شركت زیر مجموعه خود، در زمینه توسعه و ساخت نیروگاه های حرارتی و همچنین اجرای پروژههاى نفت وگاز و ریلى بصورت پیمانكار اجرایی كلید در دست (EPC) و سرمایهگذاری خصوصی (IPP) فعالیت میكند.
دکتر عباس علی آبادی دستیابی به فنآوری صددرصدی ساخت توربین های گازی در داخل کشور را نتیجه همکاری مؤثر دانشگاه و صنعت دانست و افزود: تغییر مسیر از انتقال فنآوری به سمت تولید دانش در این گروه، نتیجه فشرده شدن تحریم ها علیه ایران بود که در اثرآن تاکنون شاهد ایده های جدید و پیشرفت های خوب و سریعی در بخش های مختلف مپنا بوده ایم.
وی با تأکید برلزوم تربیت دانشجویان پایه در دانشگاه های مطرح کشور همچون دانشگاه صنعتی اصفهان، نسبت دانشجویان تحصیلات تکمیلی به دانشجویان کارشناسی در این دانشگاه را مناسب دانست و ابراز امیدواری کرد: اساتید برجسته دانشگاه صنعتی اصفهان همچون گذشته با تربیت دانشجویان توانمند در مقاطع مختلف تحصیلی، موجب توسعه فرهنگ تحقیق و پژوهش در کشور شوند.
مدیرعامل گروه مپنا، با بیان این که حوزه نفت و گاز محور توسعه کشور است، از اعلام آمادگی این مجموعه به منظور همکاری با دانشگاه صنعتی اصفهان خبرداد و گفت: حوزه های نفت وگاز، توسعه میادین، سنتز مواد نفتی، نیروگاه، مهندسی برق، مهندسی شیمی، مهندسی مواد، خودروهای هیبرید و حمل و نقل ریلی کشور از جمله زمینه های مناسب برای ارایه پروژه های تحقیقاتی و پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان به گروه مپنا می باشد.
وی در پایان ضمن ارائه پیشنهاد بازدید استادان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه صنعتی اصفهان از گروه مپنا و بررسی نیازهای پژوهشی این مجموعه، تشکیل کمیته مشترک همکاری دانشگاه صنعتی اصفهان وگروه مپنا را لازمه توسعه همکاری ها در اجرای پروژه های تحقیق و توسعه، حمایت از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی، برگزاری کنفرانس ها و تأسیس مؤسسه پژوهشی مشترک دانست.
در بخش دیگری از این نشست رییس اداره فناوری و ارتباط با صنعت دانشگاه صنعتی اصفهان به معرفی توانمندی های این دانشگاه در زمینه های مختلف آموزشی و پژوهشی پرداخت.