کدخبر:1649/901221

21 اسفند 1390

توسط اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان صورت گرفت:
ارائه 19 طرح پیشنهادی ساخت تجهیزات جدید آزمایشگاهی دردانشگاه صنعتی اصفهان
اعضای هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان تاکنون 19 پروپوزال ساخت دستگاه آزمایشگاهی که اغلب برای نخستین باردرکشور به اجراء در می آید را به شورای ایمنی و تجهیزات آزمایشگاه های این دانشگاه ارائه کرده اند.

رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی اصفهان با اعلام این خبرگفت: پس از بررسی های دقیق تخصصی و تشکیل گروه های داوری، در فاز اول 10 پروپوزال به تصویب شورای ایمنی و تجهیزات آزمایشگاه های دانشگاه رسیده است.

دکتر جعفری با اشاره به روند پیشرفت ساخت این دستگاه ها تصریح کرد: از بین طرح های پیشنهادی مصوب تاکنون 4 دستگاه مقاومت برشی درجای خاک، دستگاه سیرکوالاسیون ترموستات، دستگاه کنترل شارش گاز و دستگاه اندازه گیری و ثبت دما، قابل نصب بر روی تجهیزات متحرک و دوار، ساخته و به بهره برداری رسیده اند و ساخت مابقی این طرح ها نیز در حال اجراء می باشد.

وی افزود: درفاز دوم بررسی طرح های پیشنهادی نیز 7 دستگاه به تصویب شورای ایمنی و تجهیزات آزمایشگاه های این دانشگاه رسیدکه این طرح ها هم اینک درمرحله تخصیص اعتبار است.

عضو شورای ایمنی و تجهیزات آزمایشگا ه ها در ادامه با اشاره به مشارکت 28 عضو هیأت علمی و 46 کارشناس و کارشناس ارشد در اجرای این طرح ها ونیز مشارکت 38 عضو هیأت علمی در روند داوری و نظارت برطرح های مذکور، از استقبال کم نظیر پژوهشگران دانشگاهی به منظور ساخت این تجهیزات خبر داد.

وی کاهش وابستگی، صرفه جویی ارزی قابل توجه، بومی سازی دانش فنی وآموزش بنیادین به دانشجویان را از مزایای ارزشمند این طرح ها توصیف کرد و افزود: تداوم حمایت از این طرح ها در آینده ای نزدیک می تواند وابستگی دانشگاه ها و آزمایشگاهها را به دستگاههای ساخت خارج تا حد قابل توجهی کاهش دهد.

دکتر جعفری مجموع هزینه های اختصاص یافته برای اجرای 17 پروپوزال مصوب در دانشگاه صنعتی اصفهان را 3500 میلیون ریال اعلام کرد و افزود: این مبلغ تنها هزینه تأمین حداکثر دو دستگاه از این تجهیزات از خارج از کشور است.

 رئیس آزمایشگاه مرکزی دانشگاه صنعتی اصفهان در پایان ابراز امیدواری کرد که با توجه به توانمندی های پژوهشگران دانشگاه صنعتی اصفهان، حمایتهای بیش از پیش وزارت علوم، تحقیقات وفناوری موجب پوشش طیف وسیع تری از ایده های علمی و تولید فن آوری های  نوین آنان گردد.

Plain text

  • تگ‌های HTML مجاز نیستند.
  • آدرس های وب و ایمیل به صورت اتوماتیک به لینک تبدیل می شوند.
  • خطوط و پاراگرافها به صورت اتوماتیک جدا سازی می شود.
CAPTCHA
برای اطمینان از اینکه شما یک فرد حقیقی هستید و از ورود اسپمرهای خودکار جلوگیری شود.
جای خالی را پر کنید.