افتتاح چهاردهمین دوره کنفرانس ملی نساجی ایران
کد خبر:
سال:
ماه:
روز:
امروز-۳۰ اردیبهشتماه ۱۴۰۴-چهاردهمین دوره کنفرانس ملی نساجی ایران با حضور استاندار اصفهان، اساتید، دانشجویان و صنعت گران این حوزه باهدف شبکهسازی علمی بین دانشکدهای و ارتباط صنایع نساجی با دانشگاه در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه صنعتی اصفهان،دکتر مهدی جمالی نژاد صبح امروز_ سه شنبه سیام اردیبهشت_ در چهاردهمین کنفرانس ملی مهندسی نساجی ایران در دانشگاه صنعتی اصفهان اظهار کرد: مقید هستم از دو زنجیره اصلی اقتصادی فولاد و نساجی حمایت و مشکلاتشان را پیگیری کنم، در صنعت نساجی نیاز به نوسازی دستگاههای تولید وجود دارد، همچنین از طریق نمادسازی، ایجاد شهرکی با محوریت پوشاک، توسعه فناوری و کمک به ورود هوش مصنوعی و ایجاد بانک اطلاعاتی در این صنعت میتوانیم این صنعت را مجدد احیا کنیم.
سهم 20 درصدی تولید پلی استر استان اصفهان در صنعت نساجی ایران
وی افزود: استان اصفهان بیست درصد از سهم تولید پلی استر در ایران را دارد و با توجه به اینکه صنعت نساجی از نیازهای اولیه و اولویت بشر است باید توجه ویژهای به این صنعت در استان اصفهان داشته باشیم.
استاندار اصفهان بیان کرد: با عنایت مدیران استانی، کشوری و شهری و با قانونهایی همچون جلوگیری از واردات البسه خارجی، صنعت نساجی توانست کمی پیشرفت کند همچنین با کلنگ زنی شهرک پوشاک در نظر داریم اصفهان را به شکوه گذشته خود در صنعت نساجی بازگردانیم و از سرمایه گذارانی که قصد سرمایه گذاری در توسعه شهرک پوشاک دارند دعوت به عمل میآوریم.
ارایه آخرین یافته های علمی محققان نساجی ایران در چهاردهمین کنفرانس
افسانه ولیپور، رئیس چهاردهمین کنفرانس نساجی ایران در افتتاحیهٔ این رویداد با بیان اینکه این رویداد فرصتی ارزشمند برای ایجاد ارتباط میان دانشگاه و صنایع نساجی برای پیشبرد تحقیقات در حوزههای مختلف نساجی است گفت: در این کنفرانس دانشجویان با آخرین دستاوردهای علمی، فناوریها مواد و فرایندهای نوین در نساجی آشنا میشوند و سطح علمی و فنیشان را ارتقا میدهند.
وی افزود: شبکهسازی علمی بین دانشکدهای و حمایت صنعت از دانشگاه بر ارتباط مؤثر اساتید، صنعتگران و دانشجویان میافزاید.
ولیپور با اشاره به برگزاری همزمان جشن چهلمین سالگرد دانشکده نساجی با چهاردهمین کنفرانس نساجی ایران خاطرنشان کرد: فعالیت دانشآموختگان دانشگاه صنعتی اصفهان در بالاترین سطح علمی در کشور، حضور سه تن از اعضای هیئتعلمی دانشکده نساجی در میان دانشمندان ۲ درصد برتر دنیا و همکاری پژوهشی با صنایع دفاعی و شرکتهای هواپیماسازی از دستاوردهای دانشکده نساجی است.
نساجی صنعتی پویا و چند بعدی
دکتر حسین ایزدیان، دبیر اجرایی کنفرانس نیز در این نشست با اشاره به گستردگی صنعت نساجی و کاربرد گسترده منسوجات در صنایع مختلف عنوان کرد: کنفرانس ها همواره محلی برای تبادل تجربهها و اطلاعات در بالاترین سطوح پژوهشی و بستری برای پژوهشگران و دانشجویان برای ارائه آخرین دستاوردهای علمی است.
وی افزود: نساجی یک صنعتی پویا و چندبعدی است که فرصت بسیار خوبی برای گردهمایی و بهاشتراکگذاری علوم و تجربیات پژوهشگران فراهم میکند تا بتوانند جایگاه بهتری برای نساجی ایران در منطقه و جهان ایجاد کنند. ایزدیان همچنین مطرح کرد: کنفرانس نساجی هر دو سال یکبار در یکی از چهار دانشکده اصلی نساجی ایران برگزار میگردد.
با همکاری دانشگاه و صنعت ، نه تنها تولیدات داخلی ارتقا می یابد بلکه امکان رقابت در بازار جهانی فراهم می شود
پروفسور علی اصغر اصغریان جدی دبیر انجمن علمی مهندسی علوم و فناوری نساجی ایران نیز مطرح کرد: هدف ما از همکاری با انجمنهای نساجی، ایجاد تعاملی مؤثر و متقابل است تا بتوانیم با بهرهگیری از ظرفیتهای علمی، به بررسی و حل مشکلات موجود در صنعت نساجی بپردازیم.
وی افزود: این ارتباط میتواند به شناسایی چالشهای کلیدی و ارائه راهکارهای کاربردی منجر شود؛ چرا که بسیاری از صنایع پیشرفته جهان، با تکیه بر دانش و تحقیق، مسیر رشد و نوآوری را طی کردهاند.
اصغریان با بیان اینکه فرصتی است برای استفاده بهینه از دانش تخصصی، تجربههای میدانی، و ظرفیتهای نوآورانه در جهت توسعه پایدار صنعت نساجی کشور استمطرح کرد: این همکاری با تقویت پیوند میان صنعت و دانشگاه، نهتنها میتوان کیفیت تولیدات داخلی را ارتقا داد، بلکه امکان رقابت در بازارهای جهانی نیز فراهم خواهد شد.
گفتنی است؛ اصفهان همواره بهعنوان یکی از مراکز اصلی صنعت نساجی باتکیهبر دانش و نوآوری و ایفای نقشی کلیدی در اقتصاد و توسعه پایدار در کشور شناخته شده است.
این خبر در حال تکمیل است...