تحقق تجاری سازی دانش فنی در شرکت های دنش بنیان دانشگاه صنعتی اصفهان
کد خبر:
سال:
ماه:
روز:
امروز - ۲۷ اردیبهشتماه ۱۴۰۴- پنج دانش فنی از واحدهای مدیریت نوآوری، تجاریسازی و فناوری دانشگاه به بخش خصوصی و شرکتهای دانشبنیان واگذار شد.
به گزارش روابطعمومی دانشگاه صنعتی اصفهان،دکتر حمیدرضا صفوی، معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان اظهار داشت: با ورود به نسل جدید دانشگاه، شاهد کمبود دانشجو و درآمدزایی هستیم که توجه مسئولین به تحول در مسیر آموزش و پژوهش و اثربخشی بیشتر دانشگاه بر حوزه صنعت را دوچندان کرده است.
وی با بیان اینکه ارتباط اساتید و دانشجویان با شرکتهای دانشبنیان در آییننامههای وزارت علوم و تحقیقات تأکید شده است گفت: درآمدزایی دانشگاه از طریق ارتباط با صنعت، ایجاد محیط علمی و آموزشی پویا در دانشگاهها و بهرهگیری از استعدادهای دانشجوها از دستاوردهای اجرای قانون است.
صفوی افزود: ماده ۱۱ و ۱۳ قانون مجلس اسلامی مبنی بر تعلق مالیات شرکتها به شرکتهای آرندی و دانشگاه، ظرفیت خوبی جهت گسترش زیستبوم فناوری و انتقال دانش فنی و تجهیز زیر ساخت است.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان خاطرنشان کرد: انتقال واحدهای فناور به شرکتهای دانشبنیان مستقر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان روابط متقابل را حفظ کرده و حمایتها را در زمینه نوآوری تداوم میبخشد.
دکتر حمزه صادقی مدیر نوآوری و تجاریسازی فناوری - مرکز رشد نیز در این نشست با بیان اینکه دانشگاه صنعتی اصفهان متولی فناوری است گفت: به دنبال گسترش و متنوعسازی زیستبوم فناوری در مراحل صریح و شفاف در دانشگاه صنعتی اصفهان هستیم.
مدیر مرکز رشد بیان داشت: در مرکز نوآوری ۲۲ واحد فناور در دانشگاه مورد حمایت مالی قرار گرفته است که در این مراسم دانش فنی از رشتههای تخصصی شیمی، مهندسی معدن، مهندسی مواد، مهندسی برق و کامپیوتر و مهندسی عمران با پرداخت سهم مالی دانشگاه به شرکتهای دانشبنیان و بخشهای خصوصی منتقل شد.
گفتنی است، براساس ماده پنجم از قانون جهش تولید دانش بنیان و به استناد بند ۲ مصوبه کمیته مالکیت فکری و موافقت هیئت رئیسه دانشگاه صنعتی اصفهان کلیه حقوق مادی مرتب بر دانش فنی حاصله توسط محققان دانشگاه صنعتی اصفهان به صورت رسمی به شرکت های طرف قرارداد واگذار شد.