پیام رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان به مناسبت روز کارمند
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان در پیامی، ضمن تبریک روز کارمند، از تلاشها و خدمات کارکنان دانشگاه در مسیر پیشبرد اهداف علمی، آموزشی و اجرایی این مجموعه قدردانی کرد و نقش ارزشمند آنان را در تعالی و پیشرفت دانشگاه مورد تأکید قرار داد.متن پيام به شرح زير است
پیام رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان به مناسبت روز کارمند
به نام خدا
کارمندان عزیز
با سلام و احترام؛
در آستانه میلاد حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) ضمن گرامیداشت هفته دولت روز کارمند را به شما کارکنان پرتلاش و خدوم دانشگاه تبریک عرض میکنم.
بی شک سرمایه اصلی در پیشبرد اهداف دانشگاه نیروی انسانی توانمند، اخلاقمدار و باکیفیت است که شما یاوران علم و دانش یکی از ارکان مهم آن به شمار میآید.
در چند ماه اخیر همگی ما دوران سختی را پشت سر گذاشتهایم که اوج آن جنگ تحمیلی دشمنان علیه ایران و حمله بیسابقه به خانه ما دانشگاه بود.
این روزها، بیش از هر زمان دیگری به یکدیگر و به سرمایهای که در طول قریب به ۵ دهه فعالیت خانواده بزرگ دانشگاه صنعتی اصفهان در کنار هم ساختهایم نیاز داریم.
میدانم شرایط اقتصادی و محدودیت های مالی، دغدغههایی را برای همکاران عزیزمان ایجاد کرده و آنچه امروز در توان دانشگاه است با آنچه که شایسته و موردانتظار شماست، فاصله دارد.
مطمئن هستم از این شرایط سخت با کنار هم بودن، توکل بر خدا و امید به آیندهای روشن عبور خواهیم کرد.
در این مسیر، صبوری و همراهی شما بسیار ارزشمند است و امیدوارم با استفاده از همه ظرفیتهای دانشگاه قدمبهقدم بخشی از این فاصله را جبران کنیم.
در شرایطی که کشور به امید و انگیزه برای ساختن و پیشرفت نیاز دارد، ما دانشگاهیان میتوانیم بسیار نقشآفرین باشیم. با دانش همراه با تفکر، با گفتوگو همراه با سعهصدر با انسجام همراه با تنوع دیدگاه، با تلاش همراه با امید و با توکل بر خدا همراه با کار جمعی.
به ماه مهر نزدیک میشویم و با اشتیاق منتظر حضور دانشجویان در دانشگاه و بازگشت پویایی علمی، فرهنگی و اجتماعی به فضای دانشگاه هستیم. تا آن زمان، تلاش شما یاوران علمی برای برنامهریزی و آمادهسازی دانشگاه اقدامی مهم و کلیدی خواهد بود.
از تلاشهای شما، از همراهیتان در روزهای دشوار و از اینکه باوجود همه مسائل برای پیشرفت دانشگاه و ایران عزیزمان صبورانه ایستادهاید، صمیمانه سپاسگزارم.
به شما افتخار میکنم و آرزوی سلامتی و توفیقات روزافزون برایتان دارم.
پیروز و سربلند باشید.
سید ظفر اله کلانتری
رئیس دانشگاه صنعتی اصفهان
افزودن دیدگاه جدید