دکتر مجدالدین نجفی، معاون اداری و مالی دانشگاه صنعتی اصفهان، با بیان اینکه قراردادهای حوزه پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان در ارتباط با صنایع طی سه سال اخیر پنج برابر شده است گفت: به علت بهبود شرایط اقتصادی، خروج کشور از کرونا و واقعی و نزدیکشدن نیازهای دانشگاه با صنعت همکاری در این زمینه روند افزایشی داشته است.
معاون اداری و مالی دانشگاه صنعتی اصفهان تصریح کرد: ارتباطهای صنعت با دانشگاه حاکی از این است که استقرار صنعت و مجموعههای مختلف در صنعت باعث حمایت و جذب نیروی انسانی متخصص در صنعت و حل مشکلات پژوهشی دانشگاه میشود.
وی افزود: تلاش برای ایجاد ساختار مستقر بلندمدت بهجای ساختارهای تقاضامحور مقطعی برای ایجاد اکوسیستم واقعی، رضایتمندی دوجانبه و حفظ ارتباطات و پشتیبانی صنعت و دانشگاه از نیازمندیها یکدیگر را در پی خواهد داشت.
دکتر حمیدرضا صفوی معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان نیز در این نشست با بیان اینکه قانون یازدهم و مصوبههای ب و پ، جهش تولید دانشبنیان با افزایش سرمایهگذاری در امور تحقیقاتی و پژوهشی تصویب شده است گفت: این قانون در راستای عملکرد همسو با استانهای دیگر در تلاش است تا با استفاده از اعتبار مالی، مسائل مالیاتی توسط شرکتها راهبری شوند.
دکتر صفوی خاطرنشان کرد: برگزاری این نشستها با بازخورد دادن شرکتها به اداره مالیات، شفافسازی قانون و بررسی هزینهکرد مالیات برای شرکتها منجر به کاهش مهاجرت نخبگان، حل مشکلات نوآورانه و حمایت از شرکتهای دانشبنیان خواهد شد.
همچنین دکتر علیرضا بصیری، مدیر مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه صنعتی اصفهان با معرفی و دعوت صنایع به عضویت در سامانه کاریابی job.iut.ac.ir اظهار داشت: سامانه کاریابی در سال گذشته باهدف پاسخگویی به تقاضای صنایع به نیروی انسانی و ایجاد فرصت شغلی برای دانشجویان بهره برداری شده است.
وی ادامه داد: دسترسی به رزومههای ارسالی دانشجویان دانشگاه صنعتی اصفهان و ارتباط سریعتر جهت جذب افراد متخصص در رشتههای مختلف از مهمترین کاربردهای این سامانه است.
گفتنی است؛ در این نشست نماینده سازمان امور مالیاتی اصفهان با تشریح قوانین مرتبط با امور مالیاتی شرکتهای دانشبنیان به شفافسازی و بررسی هزینهکرد مالیات برای شرکتها پرداخت.